Hotell i Sant' Agnello i Kampanien

Hotel Corallo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är ett hotell som passar dig som vill åka på tu man hand eller med goda vänner. Härlig utsikt, god mat och avkopplande atmosfär är något av det du kan njuta av här på Hotel Corallo.

Koppla av och låt sinnet få ro

På Hotel Corallo är det lätt att koppla av. Här finns en trevlig lobby med sköna sittplatser och stora fönsterpartier som fint släpper in ljuset och utsikten. Men den bästa platsen är ändå ute på en av terrasserna, gärna med något gott att dricka som du beställt i baren L'American Bar. Här kan du verkligen koppla av, komma ner i varv och låta både ögat och sinnet få ro.

Bo nära Sorrento's centrum

Hotellet ligger i Sant' Agnello, som ligger endast ett par kilometer från Sorrento där du kan flanera bland mysiga gränder och äta gott på någon av stadens restauranger. Och du kan låta bilen stå eftersom hotellet erbjuder shuttleservice till Sorrento, Piazza Lauro i högsäsong. Men du behöver inte ta dig så långt för att äta gott. Hotellet har nämligen egen restaurang där du kan njuta av vällagade rätter tillsammans med gott vin, levande ljus och härlig vy.

Blanda kultur med sol och bad

Det vackra området bjuder på många trevliga kulturella sevärdheter som Capri, Ischia, Amalfikusten, Vesuvio, Neapel och Pompeji. När du väl kommit hem igen och vill varva ner kan du svalka dig i hotellets lilla infinitypool med jacuzzi och skulle du föredra att lapa sol från stranden har du en sådan, La Marinella, nedanför klipporna. Den är inte så stor, men här finns även badbrygga, vilket är det vanligaste precis vid denna dramatiska kust. För att lättast komma dit kan du ta hissen ner, men är du mer sportig av dig finns det även trappor. För tillträde betalar du en avgift, och som gäst på hotellet har du ett rabatterat pris.

Bo med utsikt över havet

Rummen vi kan erbjuda dig är olika kategorier och storlekar Du kan välja med eller utan havsutsikt samt med eller utan balkong/terrass. De är alla ljusa och trevligt inredda och utrustade med aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, förvaringsbox, telefon, minibar och hårtork.

Läs mer om Hotel Corallo

Läs om rummen på Hotel Corallo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map