Agriturismo i San Mauro Cilento i Campania

Agriturismo Le Agavi

Pris från per pers.
 
Agriturismo Le Agavi är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Agavi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Mauro Cilento här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Agavi får vem som helst att utbrista i ett strålande leende. Den storslagna utsikten, poolens fantastiska position och inte minst den fina historiska byggnad som värnar om den hjärtliga gästfriheten.

Panoramautsikten på 180 grader är fenomenal då man kan se det mesta av Cilentokusten samt städerna Acciaroli och San Mauro. Med klart väder kan man även se ön Stromboli. Men även olivlundarna och den fina Kristus-statyen bidrar till en behaglig helhetsupplevelse. I restaurangen äter man gott och köket bygger på traditionella recept och egen produktion.

Om man beställer halvpension består middagen av olika apptit retare, förrätt, huvudrätt med tillbehör, dessert, frukt och citronlikören Limoncello. Middagen äter man i den trevliga restaurangen där det även finns en öppenspis. På Agriturismo Le Agavi framställer de olivolja, vin, frukt & grönt samt honung.

Läs mer om Agriturismo Le Agavi

Havet ligger endast 500 meter bort (fågelvägen) men det kan vara lite långt att gå då det är ca. 3 km till staden Acciaroli. I bil tar turen ner till landsvägen nära kusten ca. 7 - 10 minuter längs en slingrande väg och därifrån är det endast ett par minuter till Acciaroli. Dessutom finns det möjlighet att slappa och koppla av på solterrassen vid poolen (1,2 m.djup), varifrån Medelhavet och kusten utgör en magisk bild.

Le Agavi har 6 snyggt inredda dubbelrum - några med havsutsikt - som är inredda med de bästa material. Det finns fina smedjejärnssängar (en dubble och en enkel) och badrummen är riktigt fina. Rummen är alla utrustade med TV, radio, klimatanläggning, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns även goda parkeringsfaciliteter på stället.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Campania

search map