Hotell i San Marco di Castellabate i Kampanien

Hotel La Corallina

 
Hotel La Corallina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Corallina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Marco di Castellabate här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet var i början av 1900-talet en taverna var sjömän och fiskare höll till. I början av 50-talet förvandlade familjen Rizzo om tavernan till en restaurang/ hotell och idag efter en omfattande renovering så har hotellet behållit sin ursprungliga charm men i nymodern tappning.

Staden och Cilento

San Marco di Castellabate ligger perfekt till för den som önskar kombinera en sol semester med utflykter i naturområdet Cilento. I dess närhet finner man bland annat Paestum och andra arkeologiska utgrävningar.

Läs mer om Hotel La Corallina

12 rum och tillgång till pool hos grannen

Hotellt har endast 12 rum inredda med smak och med fokus på detaljer, här blir man bemött på ett familjärt sätt. Här finns en tennisbana endast 50m. bort, Parkering samt frukostrum och bar var man kan sitta och titta ut över den lilla hamnen. Man har även möjlighet att använda sig av Residence l´Approdo´s strand och pool mot betalning så får man 1 parasoll och 2 solstolar.

Rummen

Alla rum är dubbelrum samt att de har all komfort man kan önska sig så som aircondition, förvaringsbox, TV, minibar samt en underbart vacker utsikt över den antika hamnen och havet. Rummen på andra, tredje och fjärde våningen har alla en liten balkong med plats för två stolar. Rummen högst upp är extra trevliga med träbalkar i taket men de har dessvärre inte balkong - men dock fortfarande utsikt över havet från fönster.

Dölj texten
 
 
search map