Hotell i San Marco di Castellabate i Kampanien

Approdo Resort Thalasso Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En kust kantad av trevliga byar och städer

Approdo Resort Thalasso Spa ligger i en liten by, typiskt italiensk, och mitt i ett av de vackraste naturområdena i södra Italien. Samhället är inte så stort men här finns både barer och restauranger. För ett större utbud behöver du bara köra längs med kusten i ca 10 minuter till Santa Maria. Här hittar du flertalet lokala tavernor, butiker av olika slag, apotek, mataffärer, frisersalonger, vinbutiker m.m. Passa då även på att ta med badkläderna eftersom mellan dessa två samhällen sträcker sig en lång sandstrand. Ett annat spännande utflyktsmål är Agropoli som förutom sin hamn har ett större centrum med allt möjligt. Hit tar det ca en halvtimme med bil (ca 16 km).

Det går också bra att stanna kvar på "hemmaplan" eftersom du på hotellet har tillgång till pool, barnpool, privat strand, restaurang och Spa. Härligt läge, fina faciliteter, trevlig personal, sköna sol-, och badstunder samt trevliga utflyktsmöjligheter är det du kan förvänta dig.

Strand, pool och kristallklart vatten

På Approdo Resort, som byggdes år 1969 kan du ta dagen som den kommer och det bästa av allt är att du kan variera dina dagar. Känner du för att lapa sol intill poolkanten går detta bra och även de yngsta gästerna har en del där de kan plaska rundor. Föredrar du havsbris och "strand" har du möjlighet till detta alldeles intill dig. Här pratar vi inte om en långsträckt sandstrand, utan om en liten strandremsa där en del av solbäddarna är utplacerade precis nedanför poolen, och som i sin tur har stora stenar mellan sig och det kristallklara vattnet.

Läs mer om Approdo Resort Thalasso Spa

Härligt Spa och roliga aktiviteter

Hotellets SPA som ligger i byggnaden intill hotelldelen är både modernt (från 2014) och känt i området. Här finns bl.a. bastu och motionsrum och du kan givetvis beställa massage och andra behandlingar, som du betalar på plats. Nyhet från 2019 är en uppvärmd saltvattenpool på 2500 m². Utöver detta kan du spela volleyboll eller deltaga i aerobic. Även barnen kan roa sig då här finns en miniklubb för de minsta (på italienska) under juli och augusti månad. Till en del aktiviteter krävs ett klubbkort.

Njut av skaldjur och färsk fisk

När det är dags för middag kan du prova på hotellet's restaurang Donna Elvira, som öppnade sina portar redan under 50-talet. På menyn hittar du givetvis flera vällagade fiskrätter och lokala specialiteter. Restaurangen har öppet varje dag mellan kl. 20.00-22.30 (med reservation för ev ändringar). Alternativt väljer du en av de lokala restauranger du hittar i centrum. Eftersom hotellet ligger intill vattnet och den lilla marinan har du endast ca 100 meter till de närmsta barerna. Fler ställen att välja mellan har du ca 300-500 meter bort liksom postkontor, glassbar m.m.

Du kan få rum med havsutsiktutsikt

Det finns totalt 77 fint inredda rum i olika storlekar och kategorier. Rummen ligger fördelade i huvudbyggnaden och i ett tillhörande annex, och du kan välja rum med havsutsikt. Rummen är utrustade med aircondition (centralstyrt i juli och augusti och mellan kl. 12.00-01.00), Sat-TV (förutom i annexet), minibar, kassaskåp, Wi-Fi samt badrum med dusch/badkar och hårfön.

Läs om rummen på Approdo Resort Thalasso Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map