Omdömen från Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Läs personliga omdömen av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Villa Rizzo - lugn och ro

Vi var 4 personer som bodde på Villa Rizzo i en vecka.
Stället låg i en nöt-plantage och det var en härlig bas för våra utflykter till närliggande småstäder, Salerna och inte minst Amalfikusten.

Rekommendationer till andra gäster

På nästan alla platser är parkering ett problem. Vi kom aldrig att få se Amalfi då vi inte kunde parkera.
Det är därför en bra idé att åka dit med buss.
Vi var vid stranden i Maiori 3 gånger, där det ligger ett stort parkeringshus i en grotta.
Vi låg på den offentliga stranden och det fanns en liten strandbar med några mycket gulliga människor där, vilka lagade god mat och dessutom hjälpte till med strandstolar osv.
Ta en körtur längs Amalfikusten, det är så vackert - och Ravello är ett måste!

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Rent och fint
Gästvänlighet

Personalen i restaurangen var inte särskilt tillmötesgående och vi skulle också uppskattat lite mer service i receptionen, t.ex. med tips om sevärdheter. Vi frågade om utflykter, men de hade inga förslag...
Placering

Om man vill ha lugn och ro så är Villa Rizzo perfekt. Vi bodde där en vecka och körde en del var dag, också till olika restauranger.
 
Själva boendet på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Dubbelrum

Rent och snyggt. God frukost.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi hade inte internet på rummet, endast vid poolen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

God mat, men personalen kunde gott vara lite med leende.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt ställe med bra utflyktsmöjligheter

Fint läge och härlig utsikt till bergen. Fredligt område och riktigt bra möjligheter för att komma till Campanias många kultur - och natur upplevelser. Från början hade vi fått ett väldigt fint rum - men tyvärr endast med en fransk altan. När vi frågade om vi kunde få ett rum med direkt utgång till altan eller terrass hittade man väldigt älskvärt och trots hög beläggning, ett annat erbjudande. Mindre exklusivt, men en fin service. Tyvärr hade vi önskat lite mer information på stället. Vi åt på stället varje dag, men först efter fyra dagar gick det upp för oss att medans vi hade betalt mellan 25-30 euro för två rätter mat, kunde man också få en meny med 4 rätter (med samma valmöjligheter) för 24 euro.
Hotellet hade några arrangement under vår vistelse, liksom att wellness faciliteterna betydde at hela området gästades av en del folk utifrån.
Tvättservicen var fin - men väldigt dyr! Vi skulle betala 500 kr för 6 kg kläder. Man skall i varje fall ha bestämt priset innan!

Rekommendationer till andra gäster

För de som är filmintresserade kan vi upplysa att Giffoni Filmfestival äger rum i byn Giffoni ca 20 minutes körsel från Villa Rizzo. Festivalen avhålles varje år och sträcker sig över 10 dagar i juli.

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Rent och fint
Gästvänlighet

Saknade information och introduktion av ställets möjligheter och faciliteter
Placering
 
Själva boendet på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Dubbelrum

Självtillfogat - eget val
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det var oftast väldigt svårt att få förbindelse på de anvista gemensamma områden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Det är ett perfekt läge, och en fantastisk atmosfär på RIZZO. Personalen är trevlig, inkl. Hr Rizzo själv, vi njöt av både restaurangen, poolen, och utsikten från ett smakfullt och rent rum. Superbra vistelse.

Rekommendationer till andra gäster

RIZZO är ett härligt ställe nära kusten, nära RIZZO ligger också andra bra restauranger, t.ex. CasaMia, som ligger i promenadavstånd om man vill njuta av ett glas vin till maten. Bra vandringsmöjligheter - här kunde personalen på RIZZO kanske förberett lite mer info - men det fanns bra turistinfo i Salerno, som fantastiskt är värt ett besök även om det nästan aldrig nämns i diverse reseböcker.

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Tredje gången

Det är tredje gången vi har spenderat några dagar på Villa Rizzo. Läget är centralt mellan flygplatsen i Napoli och många av de syditalienska städerna och sevärdheterna, vilket gör stället idealt. Det är mycket charmigt med härliga rum och möjlighet för utmärkt mat. Personalen är flinka och flera talar utmärkt engelska, om italienskan kniper. Kan varmt rekommenderas.

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
Marie og ___ fra i Sverige boede på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 31. juli til d. 2. august 2011.

bllla

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Marie og familien fra Sverige boede på La Voce del Vento B&B i Pastena fra d. 27. til d. 28. juli 2011 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 28. til d. 2. august 2011 og afsluttede turen på La Chiusa delle More i Peschici.

Villa Rizzo var ett fantastiskt ställe med vackra rum, duktig personal och välskötta omgivningar. Ett plus för den fina poolen och de olika gårdsdjuren som vår lilla Ingrid 14 månader älskade (gäss, hundar, åsnor, påfåglar och grisar). Vårt första rum La Piecha (persikan) var riktigt rymligt och hade en fantastisk utsikt från den egna balkongen/terassen på baksidan. Frukosten var riklig för att vara kontinental och bra service. Vi åt både i poolrestaurangen för lunch och deras Michelinbeströdda restaurang en av kvällarna. Deras lunchmeny var ok men inte något speciellt. Kvällsrestaurangen höll bra klass men inte så mysig stämning i lokalen och kändes lite underligt att vara de enda gästerna (även om vi fick toppservice och mycket info från kocken själv om råvaror och viner). Prismässigt så låg det på det dubbla jämfört med den mysiga gårdsrestaurangen Lacanda San Martino bara någon km bort. Den kan vi verkligen rekommendera; fin antipasti, underbar pasta och riktigt bra pizza. De hade också kittat upp med lekhörna från Ikea (även om de då missade att plocka med en barnstol för middagen).

Vi gjorde små utflykter till stränderna nedanför Cilentoreservatet där vi avslutade en av kvällarna i Agropoli (mycket fint att gå runt i, rekommenderas). Där fanns det flera mysiga pizzerior och restauranger i gamla delen (längst upp för stentrappan). Det upptäckte vi när vi ätit nere i shoppingkvarteren och lämnat barnvagnen för att klättra uppåt. Utsikten var fantastisk.

Sista två dagarna korsade vi Italien och avslutade på La Chiusa Della Mare utanför Peschici. Rummen var riktigt fräscha men små och lite dagsljus. Ett plus för den lilla stenbelagda terassen precis utanför rummet där det fanns bord, stolar och parasoll. Standarden motsvarade inte de dryga 2000 per natt som vi betalade, men det uppvägdes av det fantastiska värdskapet som mötte oss. Vi fick tips om flera bra barnvänliga stränder 10-20 min bort (Cala Lunga, superbra! och Punta delle Sirene). Sanden var riktigt fin och Ingrid njöt av den gigantiska sandlådan. Våra två kvällar åt vi på ställets egna restaurang med utsikt över staden. Kocken (frun i huset) gjorde en fantastisk insats och langade fram underbara fiskrätter första kvällen och vegetariskt/carne dag 2. Full italiensk middag för 30 Euro pp (exkl vin). Det var ett härligt lugn på stället. Frukosten var något utöver det vanliga! Hemgjorda marmelader, bruschettas, buffelmozzarella, färska frukter, flera olika sorters mjuka kakor, äppelplättar, youghurt/flingor, ägg, kaffe, juice mm. Trots stentrappor och små rum så var det ändå förhållandevis barnvänligt med bra barnsäng och barnstol i restaurangen. De lagade också speciell pasta till Ingrid på kvällen och pysslade om henne på alla sätt.

Att åka nästan 150 mil på 9 dygn med en 14 månaders tjej var inget vi planerat på förväg... men det funkade bra och speciellt då vi körde de långa sträckorna på motorväg. Vi var också glada att vi tog med vår egen bilbarnstol så att Ingrid kunde sitta ordentligt och även hamna i sovläge. Mat-tiderna blev också mer kontinentala allt eftersom veckan gick, då ingen restaurang serverade middag före kl. 19.30. Något att tänka på om man reser med barn i Italien. Där stöttade vi upp med burkmat medtagen från Sverige.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Campania

search map