Agriturismo i San Cipriano Picentino i Kampanien

Agriturismo La Vecchia Quercia

Terrassen till rummen på markplan Exempel på rum på markplan Terrassen till rummen på andra våningen Exempel på rum på andra våningen Lägenheten på andra våningen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De två systrarna Silvia och Anna, som äger gården, har delat upp uppgifterna sinsemellan. Silvia sköter om vinfälten och vinkällaren. Anna - tillsammans med sin son och svärdotter - står för att hälsa gästerna välkomna till gårdens få rum. Det är också de som lagar de smakfulla rätterna i restaurangen. Här kan du få frukost, lättare lunch och middag.

Ett hemlighetsfullt semesterställe nära intressanta utflykter

Här bor du mitt emellan livliga Salerno och Amalfikusten i norr, och Paestum, Castellabate och Cilento naturpark i söder. Du kan välja att uppleva de mer moderna gatorna, med de världskända landskapen norrut, eller gå vilse i Cilentos små städer, på vägar som tar dig genom vackra och okända landskap. Eller så kan du välja att stanna på gården och lyssna till de berättelser som Anna och hennes son berättar om den lokala kultur. På gården hittar du också en härlig pool med tillhörande solterrass, där du kan njuta av sköna temperaturer och en behaglig luftfuktighet. Det är inte ovanligt att kunna äta ute från maj fram till oktober månad.

Läs mer om Agriturismo La Vecchia Quercia

Tradition och fantasi i restaurangen


I köket hittar vi Giovannis hustru, som har gått sin utbildning på Accademia del Gusto i Pollenzo. Hon kommer från Piemonte och här helt förälskad i de goda råvaror som familjen själv kan odla på gården. Hon har verkligen tur, för här har hon många fler grönsaker att experimentera med, än hemma i Piemonte.

Bra rum med terrass

Rummen är rymliga och hemtrevligt inredda. De ligger i en byggnad, som endast ligger cirka 50 meter från restaurangen, så det gör inget om någon dröjer kvar vid middagsbordet med ett extra glas vin - du ska ändå inte köra någonstans. Alla rum har aircondition, wi-fi, minibar och - med undantag från det enda enkelrummet - antingen en övertäckt terrass eller en terrass som vänder mot poolen. Två av rummen på andra våningen kan samlas till ett familjerum med två badrum. Det är möjligt att sätta in en extrasäng i alla rum - ett av rummen har till och med plats för två extrasängar!

Till rummen hör också ett litet utomhuskök, där Anna då och då arrangerar en middag med hemlagad pizza eller en gemensam kväll för gästerna. På förfrågan kan de också arrangera en matkurs för både stora och små.

Rummen på Agriturismo La Vecchia Quercia

Dubbelrum m. övertäckt terrass (markplan)

Rummen på markplan har ingång direkt från den övertäckta terrassen, som är utrustad med trädgårdsmöbler. Rummen har alla dubbelsäng, med möjlighet för en extrasäng. De har ett privat badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum m. terrass (2:a våningen)

Rummen på andra våningen har alla ingång från en privat terrass mot poolen. Rummen är fördelade på två plan och har en dubbelsäng på loftet, och en eller två extrasängar på nedervåningen.

Trerumslägenhet med 4/6 lägenheter (2:a våningen m. terrass)

Två av rummen på andra våningen kan samlas till en lägenhet med vardagsrum och tekök. Det finns således 6 sovplatser till rådighet. Från rummen har du en utgång till den rymliga terrassen med pool.

Enkelrum (markplan)

Gårdens minsta rum ligger på markplan och har en fransk säng (smal enkelsäng) samt ett eget badrum. Du har ingen egen terrass, men du kan nyttja hela gårdens trädgård.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map