Hotell i Salerno

Vinto House

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här finns en värld av goda utflyktsmöjligheter

Om du någon gång varit på semester på Amalfikusten, har du säkert också varit på besök i storstaden Salerno som ligger ute vid havet. Det är en charmig stad, med en trevlig gammal historisk stadskärna, men också med en modernare stadsdel där du hittar ett stort urval av butiker, restauranger och caféer. Det finns flera gröna parker i staden, och en vacker hamnpromenad, varifrån du också kan ta båten direkt till Amalfi och ön Capri. Du är dessutom inte långt från varken den romerska ruinstaden Pompei, eller de gamla grekiska templen i Paestum - vad mer kan man önska sig?

En litet trevligt B&B med bra faciliteter

Det finns inte många hotell i Salerno, för det är inte här de flesta väljer att bo, när de är på semester på Amalfikusten. Det är dock synd, för det är en riktigt härlig stad, som har massor att bjuda på både på sommaren och vintern. Det är nog inte många som vet, att Salerno har en opera som kan mäta sig med San Carlo i Napoli, eller att Salerno har en av de vackraste utsmyckningarna runt juletid... Salerno har dock ett stort urval B&B, och Vinto House är ett av de mer unika, och ligger dessutom mitt i smörhålan. Det är ett särskilt ställe, som du nog inte har tillräckligt med fantasi för att föreställa dig, men titta på bilderna, och låt dig förföras. Även om där endast är 3 rum, finns det en reception som är öppen dygnet runt, det serveras frukost, det finns ett trevligt gemensamt vardagsrum, ett gemensamt kök där du också har möjlighet att laga dina egna måltider, och så är det trevligt med stort T.

Läs mer om Vinto House

Bekväma rum i en klass för sig

De tre rummen är alla inredda helt olika - ja, det är faktiskt ingen överdrift att säga att de är som natt och dag. De är alla väldigt charmiga på sitt eget vis, och de har alla aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Rummen på Vinto House

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map