Hotell i Salerno

Dimora Salernum

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här finns allt, och lite till

Storstaden Salerno, är oftast inte en destination många tänker på när de överväger en semester på den gudomligt vackra Amalfikusten - men om du vill kombinera din semester med shopping, goda restauranger, kulturella inslag som Pompei och de gamla grekiska templen i Paestum, bad på de långa vita sandstränderna, båtturer längs kusten, vandringar i bergen och kanske ett besök på en vingård - ja, då är Salerno faktiskt en riktigt bra utgångspunkt. Oc h kommer du med offentlig transport, finns det ett stopp precis utanför dörren.

Koppla av på den privata trädgården på taket

Om du dessutom också drömmer om att bo på ett litet ställe, med endast 3 rum i modern stil, att ha en egen balkong men också möjlighet att koppla i den privata trädgården på taket - ja, då är det lilla B&B Dimora Salernum ett bra val. Här bor du sida vid sida med de lokala invånarna, vilket ger en helt unik atmosfär. Samtidigt har du en trevlig stad med många faciliteter, butiker och gröna parker precis utanför dörren - och hamnen och stranden är inte långt bort. Bussen till Amalfikusten stannar precis utanför dörren, så bättre blir det inte! Och frukosten har god den också!

Läs mer om Dimora Salernum

Här ska du vara ute i god tid

Dimora Salernum är en av Salernos små hemliga pärlor, och den ligger högt på ranglistan när vi tittar på omdömen från tidigare gäster - och det på goda grunder. Här är du nämligen inte bara ett nummer, utan en del av familjen, och den rara och serviceinriktade personalen kommer göra allt i sin makt för att du ska få en så bra semester som det bara går att få. Stället har redan blivit så populärt, att du ska vara ute i god tid om du vill säkra din plats här under sommarmånaderna.

Bekväma rum med balkong

De tre rummen är riktigt fina, och inredda på olika vis, men alla i modern stil. Som något helt unikt i en storstad, har alla rum en liten balkong, och det finns dessutom satellit-TV, kassaskåp, aircondition, minibar, vattenkokare, wifi, samt badtum med toalett, dusch och hårfön. Det finns också möjlighet att nyttja ett strykjärn och strykbräda, om du ska vara borta en längre tid.

Rummen på Dimora Salernum

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map