Omdömen från Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Scarpariello Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Scarpariello Relais

Läs personliga omdömen av Villa Scarpariello Relais som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Scarpariello Relais. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Scarpariello Relais

Amalfikusten som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe!

Villa Scarpariello är ett fantastiskt ställe! Det är en helt unik atmosfär och stämning här som jag inte upplevt någon annanstans.
Vi bodde i två lägenheter men använde flitigt den stora terrassen under citronträden :-). Fastän att det var nästan fullt i både lägenheter och hotellrum, kändes det ofta som om man hade hela stället för sig själv, för det finns så många små och stora terrasser där man kan hitta sitt eget favoritställe. Den enda platsen där man kände av att vi var många gäster var vid poolen, där det inte alltid fanns tillräckligt med solstolar till alla.
Något som är helt unikt är att hotellet också har sin egen lilla brygga varifrån man kan hoppa i direkt i Medelhavet.
Det är också skönt att stället har sin egen parkeringsplats.
Personalen är ett kapitel för sig. Vilken service! De hjälpte oss både med allt det praktiska och med tips på att hyra båt och för restaurangbesök.
Vi åt frukost på stället ett par gånger, det var mycket bra, och restaurangen har liksom alla andra ställen i villan en enastående utsikt.

Rekommendationer till andra gäster

Det ligger en bra liten pizzeria på gångavstånd från villan halvvägs mot Minori, där man kan sitta högst upp och njuta av utsikten över Medelhavet, och de har väldigt bra priser.
Villan har många trappor, så stället lämpar sig inte för de som har svårt att gå, men annars är det bara en del av ställets charm.
Med Andreas hjälp hyrde vi en stor båt med kapten för en dag. Det var ganska dyrt men värt varenda krona, då vi hade den hela dagen. Vi seglade upp längs kusten och ut till Capri, så där sparar man ju in på den utflykten som vi kanske ändå skulle gjort. På vägen fick vi lov att hoppa i från båten och snorkla. Handdukar och vatten är inkluderat i priset. Båten hämtade oss direkt vid villans egen brygga, så man fick valuta för pengarna.

Villa Scarpariello Relais
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Scarpariello Relais
Trerumslägenheten Luigi med 4 sovplatser

AC:n fungerade inte i ena sovrummet.
Fyrarumslägenheten Elena med 5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map