Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Scarpariello Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den fantastiska placeringen betyder att det enda ljud du hör är vågorna som slår mot klipporna precis som varje hörn är ett äventyr men bildsköna vyer över havet och den imponerande kusten. Ta chansen och gör vistelsen på Amalfikusten till något helt speciellt.

En fantastisk och "omöjlig" placering

Huvudattraktionen är det gamla normanska torn som är den centrala punkten för hela stället som totalt består av tre byggnader som är byggda in i klipporna under vägen. Den fantastiska positionen betyder att det enda ljud man hör är vågorna som slår mot klipporna och utsikten över havet och kusten är magnifik.

Läs mer om Villa Scarpariello Relais

Villa Scarpariello ägs idag av Prins Luigi D´Angerio från Sant' Agata som bor på stället under kortare eller längre perioder. Själva tornet är ett litet museum med dokument över Scarpariellos spännande historia (tornet är ej öppet för gästerna, men man kan alltid hoppas att personalen gör ett undantag...).

Villans historia

Villa Scarpariello har varit skådeplats för många intressanta händelser. Det var bl.a. här som den italienska kungen Vittorio Emanuele III år 1944 övergav makten till sin son Umberto, och det var även här som Jacqueline Kennedy höll semester med sina barn år 1962 och vid ett senare tillfälle presenterade stället för sin man, presidenten John F. Kennedy.

Idag är Villa Scarpariello inrett med lägenheter och hotellrum (se separat beskrivelse för Hotel Villa Scarpariello) och drivs av samma familj som äger det närliggande Hotel Villa San Michele. För bara några få år sedan var stället nästintill en ruin men med hjälp och hårt arbete lyckades man att renovera stället till ett fantastiskt semesterparadis där man lagt stor vikt vid att respektera ställets historia och tradition.

Faciliteter

Förutom de fint inredda lägenheterna finns det en liten reception, parkering (på andra sidan kustvägen), pool med havsvatten, möjlighet att bada från klipporna, gemensamma terrasser där det bl.a. serveras frukost (mot betalning) samt uthyrning av speedbåtar för att kunna utforska den spännande Amalfikusten. Vill man köra till de närmaste städer längs kusten är det 1,5 km till Amalfi och ca. 1,7 km till Minori.

Lägenheterna

Alla lägenheter är utrustade med balkong eller terrass med havsutsikt, satelit-TV, telefon, aircondition, badrum med dusch eller badkar samt kök med spis (4 kokplattor) och kylskåp. På grund av läget är Villa Scarpariello inte anpassat för gångbesvärade då det finns flera gångar, stigar och flertalet trappor.

Lägenheterna på Villa Scarpariello Relais

Tvårumslägenheten Wagner med 3 sovplatser

Består av ett enkelrum och ett dubbelrum båda med havsutsikt. Det finns ett litet kök, badrum / toalett samt en liten terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenheten Suite Regina med 2 sovplatser

Är en trevlig läghenhet inredd med många antikviteter. Den består av ett uppehållsrum med öppen spis, matbord samt utgång till en balkong med havsutsikt. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, kök med litet matbord samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Luigi med 4 sovplatser

Är en av de tre lägenheter som ligger i själva huvudbyggnaden på 4:e våningen. Består av ett stort uppehållsrum med matbord, soffa och öppen spis samt utgång till en balkong med havsutsikt. Det finns två sovrum, kök med microvågsugn och ett litet matbord samt badrum med toalett och badkar.

Fyrarumslägenheten Elena med 5 sovplatser

Är en av de tre lägenheter som ligger i själva huvudbyggnaden på 3:e våningen. Den består av ett mindre uppehållsrum med matbord och soffa samt utgång till en balkong med havsutsikt. Det finns ett enkelrum med utgång till en balkong med havsutsikt, ett dubbelrum med utsikt och ett dubbelrum med fönster mot gången, kök samt badrum med toalett och badkar.

Fyrarumslägenheten Emanuele med 6 sovplatser

Är en av de tre lägenheter som ligger i själva huvudbyggnaden på 2:e våningen. Består av ett mindre uppehållsrum med matbord och soffa samt utgång till en balkong med havsutsikt och en mindre matplats. Det finns tre sovrum varav ett med balkong och havsutsikt, ett med fönsterutsikt och ett med fönster mot gången, kök samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map