Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Villa dei Pini

 
Villa dei Pini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa dei Pini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa dei Pini ligger i en mycket stor frodig trädgård i centrum av Ravello med en fantastisk utsikt.

En av de närmaste grannarna är den kända Villa Rufolo, som är hemstad för stadens berömda klassiska koncerter - och det var också här som kompositören Wagner blev inspirerad till delar av operan Parsifal. Bor man i Villa dei Pini under sommaren, har man därför gratis underhållning flera gånger i veckan - och de kvällar det inte är konsert, kan man i stället njuta av syrsornas sång till ett gott glas vin.

Läs mer om Villa dei Pini

Villa dei Pini har fått sitt namn efter Ravellos berömda pinjeträd som man kan se på många plakat och guideböcker om Amalfikusten. Villan är fördelad på 3 våningar och indelad i två lägenheter. Bl.a. ligger Casa Bellavista på översta våningen och även om det finns en privat entré så kan man med fördel hyra båda lägenheterna i huset ifall man är en större familj eller sällskap. Det finns dock ingen dörr mellan de båda lägenheterna. På grund av den stora trädgården som är idealisk för utomhus aktiviteter uthyrs villan ofta i förbindelse med bröllop eller andra större fester. Har man planer för detta står uthyraren och In-Italia till förfogande.

Det är ca. 40 trappsteg från Domkyrkan ner till ingången som är gemensam med det lilla annexet Annunziata som ev. kan hyras tillsammans med Villa dei Pini. De två boendena ligger dock ostört i förhållande till varandra och har var sin privat trädgård. Ifall man har valt att endast hyra Villa dei Pini använder ibland ägaren det lilla annexet men det hyrs normalt inte ut till andra. P.g.a. läget är stället inte att rekommendera för gångbesvärade. Kommer man i bil kan man parkera mot betalning på den stora parkeringsplatsen under Domkyrkan eller på de gratis platser på den lokala vägen under villan. Det är ca. 100 trappsteg ner och upp...

Villa dei Pini för 6 personer - är en fyrarumslägenhet som är snyggt men enkelt inredd. Den består av ett stort sammanhängande kök/uppehållsrum med TV, soffor och matbord. Köket har gasplattor, ugn, tvättmaskin och kylskåp. Det finns en stor matplats utomhus på terrassen framför villan. Det finns två dubbelrum, ett rum med två separata sängar samt två badrum - ett med dusch och det andra med badkar.

Annunziata för 2 personer - är ett litet annex som ligger för sig själv och har egen trädgård med trädgårdsmöbler. Närmaste granne är en liten kyrka från 1400-talet som är känd för sina vackra kupoler. Annunziata är byggd av sten och består av ett uppehållsrum med TV och dubbel bäddsoffa. Det finns ett litet kök med gasplattor, ugn och kylskåp samt badrum med dusch och toalett. Man kan inte se havet från Annunziatas trädgård men ovan på huset finns det en litet privat terrass varifrån man kan se hela kusten.

Dölj texten
 
 
search map