Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Villa Carmela

 
Villa Carmela är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Carmela är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Carmela är en vacker villa i 3 etager som ligger på vägen upp till Ravello varifrån man har en imponerande utsikt över havet och Amalfikusten.

Villan ägs av det unga paret Claudia och Franco som själva bor i lägenheten på 3.e våningen. Eftersom villan ligger helt ut till en väg måste man räkna med trafiklarm i högsäsongen. Villa Carmela ligger mellan de två vinkällarna Sammarco precis innan vägen går in i själva Dragedalen och därför är det inte heller långt ner till havet. Närmaste strand ligger mellan Castiglione och Atrani och används i stort sett bara av de lokala (se bilden under priserna). Den nås via trappor från kustvägen - men som alternativ kan vi rekommendera stranden i Atrani.

Läs mer om Villa Carmela

Villan ligger relativt högt över vägen och utsikten är fin både från första våningen som ligger delvis avskärmad bakom olivträden samt från andra våningen där det är fri utsikt över trä-topparna. På grund av läget kan villan inte rekommenderas till personer med gångbesvär. Det är möjligt att parkera mot betalning ( det finns bara en parkeringsplats så det är först till kvarn principen som gäller). Som alternativ kan man parkera gratis längs med vägen strax under villan. Närmaste inköpsmöjlighet är det stora supermarket som ligger längre upp längs vägen mot Ravello - eller i Atrani och Amalfi.

Lägenhet till 4 + 1 personer med terrass på första våningen
- Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med TV samt matbord och stolar samt utgång till den stora möblerade terrassen med havsutsikt. Det finns ett stort kök med gas-spis, ugn, diskmaskin, espressomaskin, vattenkokare, brödrost och kylskåp. Det finns två sovrum med dubbelsäng och riktiga duntäcken (under höst och vinter) samt badrum med badkar.

Lägenhet till 4 + 1 personer med balkong på 2.våningen
- Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med TV samt matbord och stolar samt utgång till den möblerade balkongen med havsutsikt. Det finns i köket gas-spis, ugn, diskmaskin, espressomaskin, vattenkokare, brödrost och kylskåp. Där är två sovrum med dubbelsäng och riktiga duntäcken (under höst och vinter) samt badrum med badkar.

Dölj texten
 
 
search map