Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Terrazza Mansi

Utsikten från terrassen
 
Terrazza Mansi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Mansi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Mansi ligger på andra våningen i ett gammalt hus i centrala Ravello. Lägenhetens starka sida är den stora terrassen varifrån utsikten är fantastisk över havet, Minori och Maiori. Här tillbringar man därför den mesta tiden då det inbjuder till solning och för att äta måltiderna utomhus.

Huset ligger endast få minuters promenad från det centrala torget Piazza Vescovado. Ännu närmare ligger Piazza Fontana där man finner ett café, en restaurang och två handlare. Vill man ta sig ner till stranden så tar det ca. 20 minuter med buss till Amalfi och bussen kör oftast en gång i timmen.

Läs mer om Terrazza Mansi

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a vån. med terrass & havsutsikt):
- Lägenheten är på ca. 80 m² och terrassen mäter ca. 20 m². Från terrassen kommer man in i det rymliga uppehållsrummet med kokvrå (4 kokplattor), soffor samt TV och öppen spis. Via hallen med gästtoalett kommer man vidare till ett sovrum med dubbelsäng och utgång till en liten veranda med utsikt, eget badrum med toalett och badkar samt ett sovrum med två enkelsängar. Trots att inredningen inte är lyxig uppfattas lägenheten som trevlig och välutrustad (det finns såväl tvättmaskin, kök med ugn och mikrovågsugn samt CD-spelare och hårtork).

Bil är inte nödvändigt om man ska bo här, utan är snarare ett dyrt problem då parkeringsavgifterna är höga och platserna få. Dessutom är bilkörning inte tillåtet i centrum. Casa Mansi ligger ca. 500 meter från närmaste busshållplats. Ravello är väl sammanbundet med övriga Amalfikusten och vi rekommenderar att ni reser med offentliga bussar. Besväret med bagage vid ankomst / avresa kan lösas med transfer från flygplatsen som In-Italia arrangerar. Ifall ni ankommer med bil kan man parkera på Piazza Fontana som ligger ca. 150 meter från huset. Vill man komma ännu närmare så går det men då ska man räkna med ca. 60 branta trappsteg upp till lägenheten. Önskar man hellre parkera i garage så finns det ca. 1½ km från centrum, och bilen blir därmed hämtad av en anställd från parkeringshuset som kör och lämnar den.

Dölj texten
 
 
search map