Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Terrazza Diego

 
Terrazza Diego är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Diego är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Diego ligger under Villa Rufolo i utkanten av centrala Ravello med en imponerande utsikt över byn Torello samt kuststäderna Maiori och Minori. Det närmaste café finner man ca. 200 meter bort eller ett större urval i centrum vid domkyrkeplatsen Piazza Vescovado där det även finns matställe, butiker och övriga nöjen. Går man längs vägen är det ca. 1 km till domkyrkeplatsen. Alternativ de 165 trappsteg fågelvägen.

Lägenheten ligger på andra våningen och är inte inredd som semesterlägenhet. Detta är i praktiken ett helt vanligt hem där man bor precis som den lokala befolkningen. Fördelen är att gästerna har mer plats för sig själv och några extra faciliteter. Trots att det finns värme är lägenheten utrustad med öppen spis för att skapa stämning under våren eller hösten.

Läs mer om Terrazza Diego

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass & havsutsikt):
- Från den möblerade terrassen kommer man in i lägenheten som mäter ca. 90 m². Till vänster finner man ett stort och välutrustat kök. Till höger finner man vardagsrummet med öppen spis. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen, sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med dubbelsäng och fönster med havsutsikt. Vi vill göra alla gäster uppmärksamma på att man ska gå igenom rummet med enkelsängar för att komma in till det sista sovrummet. Dessutom finns det två badrum (ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar).

Lägenheten har TV (italienska kanaler), ugn, tvättmaskin samt aircondition i alla sovrum. Det finns offentlig och fri parkering längs vägen under huset.

Dölj texten
 
 
search map