Omdömen från Residence Villa Casale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Villa Casale

Läs personliga omdömen av Residence Villa Casale som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Villa Casale. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Välskött ställe och fin lägenhet

Otroligt hög servicenivå från Agenzia Sunland. Vi upplevde att kylskåpet inte kylde riktigt. Skickade ett SMS och de svarade inom 10 minuter, och en timme senare hade vi ett nytt kylskåp. Verkligen bra service.
Utöver detta var agenten också på plats vid ankomst, som utlovat på telefon.
Mycket välskött och fint område på hela Residence Villa Casale-området.
Parkering är dyrt i Ravello, och vid Villa Casale ska man antingen betala 10 euro/dagen på offentlig P-plats (om man hittar en plats), eller ge 15 euro/dagen om man väljer privat P-bolg. Vi valde de sista och även om det var dyrt, så fungerade det utan anmärkningar.
Lägenheten Bach ligger avsides vilket ger lugna kvällar på terrassen. Härligt.
Härligt ren pool, även om den inte var så sval som man kunnat önska sig.
Lägenheten var inte lyhörd.
Riktigt bra utrustat kök.

Amalfikusten som semester-destination

Otroligt vackert område. Enkelt att vandra korta turer till Minori, Maiori och Amalfi, via skyltade stigar.

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Bach med 2 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade bra vid poolområdet.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Även om man kunnat önska att den var lite svalare, så var den mycket ren och fin.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Fantastiskt ställe med den vackraste utsikten och lugn. Kan absolut tänka mig att återvända igen. :)

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Beethoven med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Villa Casale

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Trerumslägenhet Wagner med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Villa Casale

Vackra rum, både lägenhet, uteplats och i synnerhet staden Ravello. Kommer definitivt igen.

Amalfikusten som semester-destination

Flyg från London till Rom. Hyrbil. På motorvägen under 5 minuter. På plats har vi inte använt bilen mycket, lättare med buss, taxi båtar.
Ravello är en bilfri stad, så det är mycket lugnt. Små ställen att handla i stan. Bra mat på mycket fina, mysiga restauranger.
Kontaktperson som hjälpte oss att korrigera var oerhört hjälpsamma på alla sätt och vara nåbar hela tiden om det fanns ett behov av detta. Skulle rekommendera att köpa i bagageservice , finns det en bit från parkeringsplatsen till villan och många trappor.
Vi kommer definitivt att komma igen.

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Beethoven med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester

Utmärkt är knappt tillräckligt för att beskriva vår fantastiska vistelse i Ravello på Villa Casale. Lugn och ro samt vackert landskap och god, god mat samt möjligheten för super häftiga vandringsturer. Vistelsen levde mer än väl upp till våra förväntningar. Servicen från In-Italia omkring alternativa transportmedel för att nå fram till Ravello var långt över vad man kan förvänta - super service.

Amalfikusten som semester-destination

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Mozart med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackrare utsikt finns inte

Trevligt ställe, dock är lägenheten vi bodde i lite sliten. Å andra sidan är det inte där tiden tillbringas mest. Själva platsen var perfekt i staden, ändå avskild så att man slipper stadens alla ljud. Ska jag peka på något negativt så får det bli den dagliga promenaden i 38 grader ned för att betala 10 euro om dagen för parkeringen. I min värld är det något som borde kunna hanteras på en gång.
Jag är inte jätteförtjust i hårda sängar, och här var de för hårda för mig.

Rekommendationer till andra gäster

Har du mycket bagage, så betala för att få det levererat på plats, för det finns många trappor.
I södra Italien är mycket varmt under sommarmånaderna. Vi hade dagar med temperaturer på upp till 40 grader och hemskt varmt på natten, så ta en lägenhet med aircondition om du har svårt att sova i värmen.

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Bach med 2 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Mozart med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Fridfullt med fin trädgård och härlig utsikt. Otroligt rent och snyggt.

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Trerumslägenhet Wagner med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Villa Casale

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Tvårumslägenhet Beethoven med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Villa Casale, semesterlägenheten Wagner

Villa Casale ligger helt fantastiskt i den vackra staden Ravello, med en utsikt som är precis så vacker som på bilderna. Sängarna är lite hårda, men annars fungerar lägenheten perfekt. På kvällen spelas det Wagner (med 30 minutersintervaller) från en gammal park mycket nära lägenheten, vilket blev lite irriterande under veckan. Här hade vi gärna njutit av stillheten och skönheten i bergen utan högljudd Wagner mellan kl 18 och ca 23.
Nicola, som var vår italienska kontakt på stället, var mycket rar och hjälpsam. Mycket ros till honom och den delen av vistelsen. Vi hade själva hyrt bil och och gjorde många verkligt vackra och intressanta turer i området.

Rekommendationer till andra gäster

Ta själv med badhanddukar och en extra tröja utanför högsäsong.

Residence Villa Casale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Villa Casale
Trerumslägenhet Wagner med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Poolen var inte fylld när vi var där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Little Dream

Ravello, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Rekommendationer till dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Populärt i Campania

search map