Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Residence Villa Casale

Utsikt mot Villa Rufolo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Casale är ett litet och enkelt men enastående residens med endast nio lägenheter och rum. Boendena, som delar den fina poolen, är belägna i en stor grön park, på ca 4000 m², nära centrum av den lilla berömda musikstaden Ravello. Från poolen har du en enastående utsikt över havet och Amalfikusten, helt klart en favoritplats. Själv kallar de det för pool mellan hav och himmel.

Ravello, ett centrum för klassisk musik

Ravello har blivit centrum för klassisk musik för hela Amalfikusten, och det arrangeras konserter flera gånger om veckan, året om. Många av konserterna äger rum i parken Villa Rufolo, som är en av de närmsta grannarna till Villa Casale. Så när sommarkonserterna äger rum utomhus kan du räkna med gratis underhållning, utan att det stör.

Läs mer om Residence Villa Casale

En unik placering

Villa Casale ligger ca. 100 meter från torget med domkyrkan, men trots den centrala placeringen andas här lugn och fridfull idyll. Den stora trädgårdsparken ligger i olika nivåer med terrasser som förbinds via trappor och stället är därför inte att rekommendera för gångbesvärade. Närmaste supermarket finns på vägen mot Amalfi. Ankommer du med bil kan denna parkeras på den stora parkeringsplatsen strax nedanför domkyrkoplatsen mot betalning, alternativt kan du försöka hitta en ledig plats på någon av gatorna runt om staden där du parkerar gratis.

Restauranger och inköpsmöjligheter

I centrum av Ravello finns det inköpsmöjligheter i form av små frukt- och grönsakshandlare samt charkuteri. Supermarket finns på även i Amalfi, eller i grannstaden Scala. Du kan inte köra ända fram till lägenheterna, varför det kan rekommenderas att beställa bagageservice.

Enkelt boende

Boendena ligger runt omkring i trädgården. Lägenheterna är fint men enkelt inredda, där varje lägenhet har sin egen individuella prägel. Några lägenheter ligger i självständiga byggnader medan andra ligger i den stora villan som fungerar som huvudbyggnad, och där den äldre damen som äger stället också har en lägenhet som hon använder under sommaren. Mot betalning kan du använda en gemensam tvättmaskin.

L√§genheterna på Residence Villa Casale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map