Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Residence Villa Casale

Utsikt mot Villa Rufolo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Casale är ett litet men enastående residens med totalt nio lägenheter varav In-Italia förmedlar fem av dem. Lägenheterna som delar den fina poolen är belägna i en stor grön park nära centrum av den lilla berömda musikstaden Ravello. Den fina poolen är gemensam för alla lägenheterna och härifrån har man en enastående utsikt över havet och Amalfikusten.

Ravello - centrum för klassisk musik

Ravello har blivit centrum för klassisk musik för hela Amalfikusten, och det arrangeras konserter flera gånger om veckan året om. Många av konserterna äger rum i parken Villa Rufolo, som är en av de närmsta grannanrna till Villa Casale. Så när sommarkonserterna äger rum utomhus kan man räkna med gratis underhållning, utan att det stör.

Läs mer om Residence Villa Casale

Unik placering

Villa Casale ligger ca. 100 meter från torget med domkyrkan, men trots den centrala placeringen andas här lugn och fridfull idyll. Den stora trädgårdparken ligger i olika nivåer med terrasser som förbinds via trappor och stället är därför inte att rekommendera för gångbesvärade. Närmaste supermarket finns på vägen mot Amalfi. Ankommer man i bil kan denna parkeras på den stora parkeringsplatsen strax nedanför domkyrkeplatsen mot betalning, alternativt kan man försöka hitta en ledig plats på någon av gatorna runt om staden där man parkerar gratis.

Semesterlägenheter med uteplats eller terrass

Till varje lägenhet hör en liten möblerad uteplats / terass, som ligger runt omkring i trädgården. Lägenheterna är fint men enkelt inredda, där varje lägenhet har sin egen individuella prägel. Några lägenheter ligger i självständiga byggnader medan andra ligger i den stora villan som fungerar som huvudbyggnad, och där den äldre damen som äger stället också har en lägenhet som hon använder under sommaren. Mot betalning kan man använda en gemensam tvättmaskin.

Restauranger och inköpsmöjligheter

I centrum av Ravello finns det inköpsmöjligheter i form av små frukt- och grönthandlare samt charkuteri. Supermarket finns på ävgen till Amalfi, eller i grannstaden Scala. Man kan inte köra ända fram till lägenheterna, varför det kan rekommenderas att beställa bagageservice. Kommer man med bil kan man parkera på den stora parkeringsplatsen lite nedanför domkyrkan mot betalning, alternativt kan man försöka hitta plats på någon av vägarna runtom staden, var man parkerar gratis.

Lägenheterna på Residence Villa Casale

Tvårumslägenhet Beethoven med 2 sovplatser

Lägenhet Beethoven ligger på villans första våning vid sidan av Bach och Mozart, och har en stor trädgård, varifrån man kan se bergen. Lägenheten består av ett uppehållsrum med bord och stolar samt kokvrå med 4 plattor samt kylskåp. Stort sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenhet Bach med 2 + 1 sovplatser

Lägenhet Bach ligger på första våningen, och har terrass med utsikt över trädgården. Lägenheten består av uppehållsrum med bord och stolar samt kokvrå med 4 plattor, brödrost och kylskåp. Stort dubbelrum och läshörna, som består av en fåtölj, som eventuellt kan nyttjas som en enkelsoffa. Det finns badrum med dusch och toalett.

Tvårumslägenhet Mozart med 2/3 sovplatser

Lägenhet Mozart ligger på villans första våning vi sidan av Beethoven och Bach. Det är ingång till lägenheten från en liten terrass, som är övertäckt med en pergola bestående av kiwiplantor och varifrån man har en fin utsikt över kusten. Terrassen ligger ovanför en liten stig som används av gående i området, och varifrån man har en fin utsikt över kusten. Mozart består av ett uppehållsrum med bord och stolar samt hörna med madrass till en, kokvrå med 4 plattor, brödrost, kylskåp och en gästtoalett. Det är ett trevligt sovrum med dubbelsäng och utgång till trädgården, samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet Wagner med 4 sovplatser

Lägenheten Wagner ligger i en självständig byggnad, och är den lägenhet som ligger närmast centrum. Den har utsikt mot en stor gemensam terrass och Villa Rufolo, samt mot swimmingpoolen och Amalfikusten. Lägenheten består av ett stort kök / allrum med bord och stolar samt en liten soffa, en lång köksdisk med 4 plattor, brödrost samt kylskåp, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (utdrags) samt badrum med dusch och toalett, samt en liten gästtoalett med tvätttmaskin.

Trerumslägenhet Chopin med 4 sovplatser.

Lägenhet Chopin ligger i villans mellersta våning, och har en liten fin trädgård men utan någon speciell utsikt. Lägenheten har uppehållsrum med bord och stolar, kokvrå med 4 plattor och kylskåp, dubbelrum samt rum med 2 enkelsängar (utdrags) samt badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Casale Villarena

Nerano, Kampanien

Le Villette

Ravello, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map