Hotell i Ravello på Amalfikusten

Ravello Art Hotel Marmorata

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ravello Art Hotel Marmorata ligger precis vid havet, och därför inte i själva Ravello stad, utan i området Marmorata som är en del av Ravello kommun. Hotel Marmorata är ett spännande och smakfullt hotell, som är integrerat i kuststräckan - ja, faktiskt så pass, att du nästan får känslan av att befinna dig på en båt. Ursprungligen var hotellet en papperskvarn, och härstammar hela vägen tillbaka till 1500-talet.

Fantastiskt läge precis vid havet

Ravello Art Hotel Marmorata har gemensamma terrasser som kan nyttjas av alla gäster för att njuta av havsutsikten, men det är också värt att bemärka, att Hotel Marmorata är ett av få hotell på Amalfikusten som råder över en egen pool, från vilken trappan också leder ner till havet och klipporna varifrån du kan ta dig ett dopp i det blå.
Restaurangen på hotellet serverar primärt regionala specialiteter med vikt på traditionen. På sommaren kan du naturligtvis äta på terrassen och njuta av havsutsikten.

Läs mer om Ravello Art Hotel Marmorata

Skäm bort dig själv

Om du har lust att bränna lite kalorier, kan du nyttja hotellets lilla gym, och har du lust att skämma bort dig själv ytterligare, kan du boka en massage. Be receptionen att beställa tid till dig, det för de mer än gärna. Om du kommer till hotellet i bil, finns det möjlighet att parkera mot en avgift, men du ska vara uppmärksam på att både läget och platsförhållandet gör att du ska vara en ytterst skicklig bilförare för att undvika skrapmärken. Det finns wifi på hela hotellet.

Maritimt-inspirerade rum

Ravello Art Hotel Marmorata har totalt 37 rum i olika kategorier. Flera av dem är inredda som karosser på en båt, och alla är av klassisk stil. Alla rum har aircondition (ej lägenheterna), wifi, sat-TV, kassaskåp, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Lägenhet med möjlighet till självhushåll

Dessa ligger ca 500 meter från huvudbyggnanden och receptionen. Från den lägenhet som heter (deluxe) har du utsikt över havet. Den andra lägenheten, ligger högst upp och har snedtak. Här finns ett litet tillhörande torn (ej möblerat) som nås med trappa och varifrån du har utsikt över havet. De båda lägenheterna har ett allrum med pentry, 2 sovrum och badrum (deluxe har 2 badrum). Parkering finns i närheten av lägenheterna, men du bör förboka en plats. Du checkar in på hotellet mellan kl. 13:00-16:00 och checkar ut mellan kl. 09:00-10:00. Du har givetvis tillgång till all den service hotellet erbjuder.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Hotel Luna Convento

Amalfi, Kampanien

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map