Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Little Dream

 
Little Dream är inte tillgänglig i dagsläget
Little Dream är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Little Dream ligger ca. 300 meter från det stämningsfulla huvudtorget i Ravello, där du finner allt från restauranger till små fina butiker och inte minst den sköna atmosfären.

Fantastiska faciliteter

Lägenheten ligger i en villa med totalt sex lägenheter som delar ställets faciliteter: pool, tennisbana, grillplats och tvätteri. In-Italia har valt att endast förmedla den ena av dessa lägenheter då övriga är privatägda. Lägenheten Little Dream ligger för sig själv med privat terrass till vänster om poolen. Närmaste parkering, busshållplats och nöjen finns inom gångavstånd.

Läs mer om Little Dream

Tvårumslägenhet Little Dream med 2/3 sovplatser:
- Lägenheten Little Dream ligger dock för sig själv med egen privat terrass på vänster sida om poolen. Närmaste parkering, busshållplats och nöjen finns inom gångavstånd. Lägenheten är enkelt inredd och består av ett kombinerat uppehållsrum/matsal med bord, stolar och bäddsoffa, välutrustat kök med ugn, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett, dusch och hårtork samt en stor härlig terrass med trädgårdsmöbler. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition / värme.

Dölj texten
 
 
search map