Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Le Villette

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor nära stadens mysiga torg och du kan välja om du vill avnjuta dina måltider på någon av stadens restauranger eller om du vill äta "hemma" och gå ut och ta en kopp kaffe eller en glass efter maten.

Lugnt beläget nära offentlig transport

Även om lägenheterna ligger i själva Ravello så är det lugnt och fridfullt då bilar inte får köra genom staden. Dock kan man höra trafiken från vägen som förbinder Amalfi och Ravello där bl.a. de små lokala bussarna kämpar sig upp och ner för berget. Deras spontana tutande uppfattas av de flesta som ganska trevligt och genuint samt en trevlig kontrast till den storslagna naturen. Ankommer du med lokalbussen från Amalfi så är bästa stället att gå av vid kyrkan Santa Maria Gradillo. Ankommer du i bil kan du ha turen att få en parkeringsplats på en av ställets privata parkeringar (3 - 4 platser) men det kan inte garanteras och platserna kan heller inte reserveras. Det finns allmänna parkeringsplatser i närheten (under domkyrkotorget eller under Auditoriet på Via della Repubblica), dessa platser kostar ca 25 euro per dygn.

Läs mer om Le Villette

Du bor mitt i stan med tillgång till pool...

Le Villette ligger nära det lilla torget Piazza Fontana och breder ut sig längs bergssidan. Det finns två entréer, dels från vägen vid Le Villettes parkeringsplats på Viale Rimembranza (längst ner) varifrån det går hiss (mellan kl. 9 och 18) upp till lägenheterna, dels från vägen Viale G. d'Anna (överst) varifrån du kommer in i trädgården med den sköna poolen (öppen från 15/5 till 30/9 mellan kl. 10.00 - 18.00) samt en stor terrass och gemensam grill. Le Villette kan inte rekomenderas åt gångbesvärade p.g.a. de stora nivåskillnaderna.

Lägenhet med 1 sovrum - 2/4 sovplatser:
Lägneheterna ligger antingen på första våningen med terrass eller på andra våningen med balkong (utsikt kan inte garranteras). Det finns totalt 11 lägenheter för 2/4 personer som alla är enkelt inredda i varierande stil. De består av uppehållsrum med TV och dubbel bäddsoffa, kokvrå med fyra gasplattor och kylskåp, ett dubbelrum samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Little Dream

Ravello, Kampanien

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map