Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Le Villette

 
Le Villette är inte tillgänglig i dagsläget
Le Villette är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor nära stadens mysiga torg och du kan välja om du vill avnjuta dina måltider på någon av stadens restauranger eller om du vill äta "hemma" och gå ut och ta en kopp kaffe eller en glass efter maten.

Lugnt beläget nära offentlig transport

Även om lägenheterna ligger i själva Ravello så är det lugnt och fridfullt då bilar inte får köra genom staden. Dock kan man höra trafiken från vägen som förbinder Amalfi och Ravello där bl.a. de små lokala bussarna kämpar sig upp och ner för berget. Deras spontana tutande uppfattas av de flesta som ganska trevligt och genuint samt en trevlig kontrast till den storslagna naturen. Ankommer du med lokalbussen från Amalfi så är bästa stället att gå av vid kyrkan Santa Maria Gradillo.

Ankommer du i bil kan du ha turen att få en parkeringsplats på en av ställets privata parkeringar (3 - 4 platser) men det kan inte garanteras och platserna kan heller inte reserveras. Det finns allmänna parkeringsplatser i närheten (under domkyrkotorget eller under Auditoriet på Via della Repubblica), dessa platser har en avgift.

Läs mer om Le Villette

Du bor mitt i stan med tillgång till pool

Le Villette ligger nära det lilla torget Piazza Fontana och breder ut sig längs bergssidan. Det finns två entréer, dels från vägen vid Le Villettes parkeringsplats på Viale Rimembranza (längst ner) varifrån det går hiss (mellan kl. 9 och 18) upp till lägenheterna, dels från vägen Viale G. d'Anna (överst) varifrån du kommer in i trädgården med den sköna poolen (öppen från 15/5 till 30/9 mellan kl. 10.00 - 18.00) samt en stor terrass och gemensam grill. Le Villette kan inte rekommenderas åt gångbesvärade p.g.a. de stora nivåskillnaderna.

Lägenhet med 1 sovrum - 2/4 sovplatser:
Lägneheterna ligger antingen på bottenplan med terrass eller på andra våningen med balkong (utsikt kan inte garanteras). Det finns totalt 11 lägenheter för 2/4 personer som alla är enkelt inredda i varierande stil. De består av uppehållsrum med TV och dubbel bäddsoffa, kokvrå med fyra gasplattor och kylskåp, ett dubbelrum samt badrum med toalett och dusch.

Lägenheterna på Le Villette

Dölj texten
 
 
search map