Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Le Villette

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ta med hela familjen till Amalfikusten och bo med gångavstånd till Ravellos stämningsfulla torg där du kan välja mellan restauranger och titta in i butiker eller ut över kustlinjen. Låt barnen njuta av en god glass medan du intar en kopp kaffe eller glas vin.

Lugn placering nära offentlig transport

Även om lägenheterna ligger i Ravello så är det lugnt och fridfullt då bilar inte får köra igenom staden. Dock kan man höra trafiken från vägen som förbinder Amalfi och Ravello där bl.a. de små lokala bussarna kämpar sig upp och ner för berget. Men deras spontana tutande uppfattas av de flesta som ganska trevligt och genuint samt en trevlig kontrast till den storslagna naturen.

Läs mer om Le Villette

Du bor mitt i stan med pool till förfogande...

Le Villette ligger nära det lilla torget Piazza Fontana och breder ut sig ned för bergssidan. Det finns två entréer, dels från vägen vid Le Villettes garage (nederst), där det finns hiss (mellan kl. 9 och 18) upp till lägenheterna, dels från vägen (överst) där man kommer in i trädgården med den sköna poolen med barnavdelning samt en stor terrass och gemensam grill. Le Villette kan inte rekomenderas åt gångbesvärade p.g.a. de stora nivåskillnaderna.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
Lägneheterna ligger på första våningen med terrass eller på andra våningen med balkong (utsikt kan inte garranteras). Det finns totalt 11 lägenheter för 2/4 personer som alla är enkelt inredda på olika vis. De består av uppehållsrum med TV och dubbel bäddsoffa, kokvrå med kokplattor och kylskåp, ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På första våningen finns en enskild lägenhet för max 3 personer som har samma faciliteter som de övriga.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Little Dream

Ravello, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Rekommendationer till dig

Little Dream

Ravello, Kampanien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map