Omdömen från Hotel Villa Scarpariello

 
Hotel Villa Scarpariello är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Scarpariello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Scarpariello

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Scarpariello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Scarpariello. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Villa Scarpariello

Hotel Villa Scarpariello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Scarpariello
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anna-Karin med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Scarpariello i Ravello från den 4. till den 6. juli 2010.

Hej Vår resa gick bra och Villa Scarpariello var helt fantastiskt! Otroligt vacker villa och att ha pool samt kunna bada ifrån deras brygga var guld värt visade det sig. Personalen var trevlig och frukosten var bra. Det rum vi bodde i var jättebra med ganska nytt badrum. Däremot fanns det ett annat par på hotellet som fick bo i ett rum med mycket mögel i, så mycket att de hade hostat hela natten. För att slippa det så fick de flytta mellan de rum som fanns lediga. Men, som sagt, vi hade det fantastiskt och platsen var ljuvlig! Vi var även på konsert i Scala, bredvid Ravello. Det kan jag verkligen rekommendera, en pianokonsert i en liten kyrka. Vore toppen om ni kunde lägga sådana länkar på er sida också.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map