Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Villa San Michele

 
Hotel Villa San Michele är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa San Michele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa San Michele, är ett av de finast belägna hotellen på hela Amalfikusten.

Hotellet är inrett i en tidigare villa, som är byggt in i klipporna under kustvägen i den lilla staden Castiglione di Ravello, precis där vägen delar sig mot Amalfi (ca. 2 km) och Ravello (ca. 7 km).

Läs mer om Hotel Villa San Michele

På grund av läget sker all transport genom trappor och små stigar, vilket gör att stället inte kan rekommenderas till gångbesvärade, eller familjer med mindre barn.

Även om platsen är ytterst begränsad, är varje centimeter optimalt utnyttjad, och området är ett myller av små spännande utkiksplatser och terrasser,- och bilderna säger mer än tusen ord.....

Villa San Michele har en liten parkeringsplats. Några trppor längre ner hittar man hotellets reception. Ännu fler trappsteg ner ligger restaurangen, och därifrån fortsätter trapporna ner till själva villan, var de 12 rummen är inredda. Fortsätter man helt ner till vattnet, kommer man till den privata badplattformen, var det finns solstolar och parasoll, och varifrån man kan bada direkt i havet.

Villa San Michele har samma ägare som den närliggande Villa Scarpariello (ca. 10 minuters promenad längs kustvägen), varför Villa San Micheles gäster kan använda deras parkeringsplatser och den fina swimmingpoolen.

Hotellets totalt 12 rum, är fint men enkelt inredda. Alla rum har hel eller delvis havsutsikt. Dessutom har de telefon, satellit-TV, minibar, aircondition och badrum med dusch, toalett och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map