Omdömen från Hotel Villa Fraulo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Fraulo

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Fraulo som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Fraulo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Amalfi - bakom kulisserna

Önskar du också se och uppleva Amalfi - utan att bo mitt i turist "centrum", så rekommenderar vi att du bor i staden Ravello.
Staden ligger 5-6 km bakom Amalfi, cirka 350 meter över havet. Du har en supervacker och ostörd utsikt över Amalfikusten mot öst, bland annat mot städerna Minori och Maiori. Det lokala torget är livligt besökt av turister mellan kl 10-17, annars är det bara de lokal som nyttja torgets och sidogatornas utbud av caféer, restauranger och butiker.
Det finns olika vackra (och branta) stigar som lämpar sig till vandringsturer - bland annat ner till själva Amalfi stad.
Staden och omgivningarna kan absolut rekommenderas som semestermål.

Amalfikusten som semester-destination

Hotel Villa Fraulo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Fraulo
Dubbelrum (deluxe) m. havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map