Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Villa Fraulo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Fraulo ligger i hjärtat av Ravello, med det 5-stjärniga Hotel Palumbo och rådhuset som närmsta grannar. Dessutom är det endast ett fåtal steg till stadens största sevärdheter, som domkyrkan och Villa Rufolo. Hotellet ligger på en av de vackraste kuststräckorna i världen, och Ravello är utan tvivel en av de mest romantiska städerna på hela Amalfikusten - utsikterna är dessutom storslagna. Om du väljer att bo i Ravello, ska du inte ha några problem med rörligheten då det är många trappor och nivåskillnader i staden.

Ravello och Hotel Villa Fraulo ligger på en bergsrygg, cirka 350 meter över havet, med de vackraste utsikterna över städer som Torello, Minori och Maiori. Ravello är berömt för sina klassiska musikfestivaler som bland annat tar plats varje sommar på en utomhusscen i Villa Rufolos trädgård - en trädgård som också inspirerade kompositören Wagner att skriva akt 2 till operan Parsifal. Detta skedde redan på slutet av 1800-talet då det palats som idag huserar Villa Fraulo redan existerade. Villan köptes av adelsmannan Pantaleone Fraulo år 1908, och han bodde där med sin familj tills slutet av andra världskriget. Villan är fortfarande i familjens ägo, men har under de senare åren genomgått omfattande renoveringar och tillbyggnader, så idag kan hotellet erbjuda hela 26 rum.

Läs mer om Hotel Villa Fraulo

Ett hotell med många våningar

Hotellet ligger som en liten oas mitt i Ravello. På grund av det unika läget på en bergssluttning, har hotellet ingång från två platser. Den ursprungliga ingången till den gamla villan ligger på Via S. Giovanni del Toro, medan den nya ingången ligger flera våningar längre ner, på Via Boccaccio, nära buss-stoppet och tunneln som leder till torget framför domkyrkan. Det är också här du hittar hotellets garage. Under den genomgripande renoveringen har man så gott det går försökt bevara villans charm, och alla våningar är naturligtvis förbundna med en hiss.

Är frukost med utsikt över kusten

Hotellet har en avslappnande atmosfär med en bra blandning av medeltida charm och modern komfort, samt den obeskrivliga utsikten över Amalfikusten. Utsikten är utan tvekan den främsta orsaken till att välja Villa Fraulo, och du kan njuta av hela tre måltider om dagen på den stora terrassen. Frukosten serveras som buffé, och under dagens gång kan du njuta av både snacks och andra förfriskningar i barn. Middagen serveras antingen utomhus på terrassen, eller i den stora restaurangen som lägger stor vikt på det lokala köket och baseras på lokala, färska råvaror.

Infinity-pool mitt i centrum

Kommer du till Ravello för att slappna av och njuta av livet, så har du kommit helt rätt om du bor på Hotel Villa Fraulo. De har lyckats få tillåtelse att bygga en pool mitt i centrala Ravello - något som är helt unikt - och det är dessutom en så kallad infinity-pool där du kan njuta av den vackra panoraman över kusten från din sköna solsäng. Om du har lust att skämma bort dig själv ytterligare, finns det också ett SPA som erbjuder bastu, avslappningsrum samt olika behandlingar och massage. I receptionen hjälper de dig gärna att beställa utflykter, transfer till flygplatsen och mycket mer. Det finns naturligtvis wifi på hela hotellet, och du kan parkera i garaget mot en avgift.

Moderna och eleganta rum

Det finns totalt 26 rum i olika kategorier på Hotel Villa Fraulo. Rummen är både rymliga och bekväma, och de har de flesta balkong eller terrass med utsikt över Medelhavet och bergen. Alla rum har aircondition, sat-TV, kassaskåp, minibar, skrivbord och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork och toalettartiklar.

Läs om rummen på Hotel Villa Fraulo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map