Omdömen från Hotel Toro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Toro

Läs personliga omdömen av Hotel Toro som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Toro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Alexandra med sällskap från i Sverige bodde på Hotel Toro i Ravello från den 14. till den 20. juli 2010.

Vi har haft en fantastisk semester på Amalfi kusten. Ravello är helt underbart, det överträffade alla våra förväntningar, vi åker tillbaka i Oktober igen. Människorna var vänliga, varma och hjälpsamma, omgivningarna otroligt vackra och maten super god! Vill man ha en lugn och skön semester så bör man absolut åka till Ravello, det är inget resmål för den som vill ha upptempo.
Hotellet var också bra, centralt beläget och med rar personal. Tack för hjälpen inför resan.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map