Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Toro

Domkyrketorget med Hotel Toro till höger
 
Hotel Toro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Toro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mer centralt kan du inte bo

På hörnet av torget vid Ravellos domkyrka och den lilla handelsgatan ligger ett av stadens trevligaste och absolut minsta hotell mitt i en härlig trädgård. Från trädgården har du utsikt till grannstaden Scala och de imponerande bergen. Hotel Toro ligger helt centralt, så du har nära till allt, och kan gå till alla stadens attraktioner. Det betyder också, att du endast har några få minuters promenad till den lokala bussen, som kör till Amalfi en gång i timmen. Kommer du med bil, kan du parkera på den offentliga parkeringsplatsen under domkyrkan (mot en avgift), så lättare blir det inte.

Njut av din frukost i trädgården

Hotellet har varit i familjen Schiavos ägo i flera generationer, och präglas av den mycket personliga omsorgen, inte minst från Giulia som är den som står för de dagliga sysslorna på hotellet, och du kommer att känna dig hemma från första stund. Hotellet serverar frukost i den lilla trevliga frukostrestaurangen, som också fungerar som hotellets bar - och i sommarperioden kan du naturligtvis också nyttja den lilla härliga trädgården. Du bor ett stenkast från domkyrkan med sitt torg och alla caféer, ett perfekt ställe att slå sig ner och känna på livet i den lilla staden. Och kan du 10 ord italienska, kommer du snabbt bli vän med de lokala. I området finns det också ett bra urval av restauranger, både med och utan utsikt, och den närmaste restaurangen ligger endast några få minuters promenad från hotellet.

Läs mer om Hotel Toro

Ta en titt i den spännande gästboken

Hotel Toro har tagit emot många berömdheter genom tiderna. Bland andra har den berömda kompositören Edvard Grieg signerat hotellets gästbok och många av de musiker som under årens lopp fyllt Villa Rufolos trädgård med musik, väljer också att bo på hotellet tack vare den trevliga atmosfären.

Det är tillgång till hotellet från Ravellos lilla handelsgata, Via Roma, och du ska gå upp för en del trappor för att komma till receptionen, så det är en fördel att inte har problem att gå.

Ett trevligt hotell

Förutom en trevlig reception, bar och frukostmatsal, har Hotel Toro också en liten lounge/vardagsrum, en terrass och en möblerad trädgård med parasoll och utsikt mot grannstaden Scala. Rummen är fint och enkelt inredda med vikt på antikviteter, och förutom telefon och sat-TV finns det badrum med dusch och toalett. På Hotel Toro finns också wifi och aircondition.

Rummen på Hotel Toro

Dölj texten
 
 
search map