Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Palumbo

 
Hotel Palumbo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Palumbo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Palumbo ligger i hjärtat av den charmiga staden Ravello, och utsikten över havet och Amalfikusten är helt obeskrivlig. Ravello är känd som musikens stad, och ligger på en bergskam 350 meter över havet. Staden, som endast har 2000 invånare, är utan tvekan en av de mest romantiska på hela Amalfikusten! Förutom de spektakulära utsikterna, består Ravello primärt av imponerande palats, fantastiska trädgårdar, mysiga gågator och en hel del trappor! Om du tillhör den romantiska typen, och samtidigt är på jakt efter vackra utsikter och ett historiskt och autentiskt hotell i toppklass, då är Hotel Palumbo helt rätt val.

Klassisk musik i världsklass

Ravello är berömt för sin klassiska musik, som du kan uppleva året runt. Den mest berömda festivalen är utan tvivel den som tar plats i Villa Rufolos trädgård under sommarmånaderna juli och augusti. Här spelar orkestrar från hela världen på glasscenen som byggs upp ut över bergskanten, just till detta föremål, med Amalfikusten som bildskön kuliss.

Det finns ett bra urval av restauranger i staden, och Hotel Palumbo ligger endast ett par minuters promenad från stadens största sevärdheter, som t.ex. domkyrkan och Villa Rufolo.

Trädgård med utsikt

Hotel Palumbo är uppdelat i två delar: den ursprungliga villan ett mer modernt annex, som ligger endast 20 meter därifrån. Läget blir inte bättre, och hotellet har en vacker trädgård varifrån du har en fantastisk utsikt över bergen och havet. Du kan njuta av doften från citronträden, medan du intar dagens första mål på terrassen. Förutom trädgården, finns det en vacker lobby och reception, med pelare från de gamla grekiska templen i Paestum. Det finns naturligtvis också en bar, där du kan få en förfriskning efter dagens utflykter, och en restaurang där du kan njuta av din middag ackompanjerat av den vackra utsikten och de tindrande stjärnorna på den svarta natthimlen. Vi gör uppmärksam på att hotellets restaurang endast är helt i bruk under högsäsongen från maj till september, bor du här utanför denna period ska du förvänta att restaurangen och baren endast är öppen till och från. Även frukostbuffén är begränsad under lågsäsongen.

Historiens vingsus

Hotellet är fullt av antikviteter och en konstsamling som också har sina år på nacken. Officiellt har Hotel Palumbo 5 stjärnor, men tidens gång, och det faktum att hotellet inte har en pool, gör att vi väljer att ge det 4 strålande solar. Om du anländer i bil, är det möjligt att parkera i hotellets garage (mot en avgift), men vi rekommenderar helt klart att du låter hotellets personal hjälpa dig med detta, så vägen upp till hotellet är mycket smal. Det finns gratis wi-fi i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Hotel Palumbo

Moderna och antika rum

Det finns inte mer än 17 rum och sviter i olika kategorier på Hotel Palumbo, och de är fördelade i två olika byggnader. I huvudbyggnaden är rummen hållna i den ursprungliga stilen och möblerade med antikviteter som i vissa fall har flera hundra år på nacken. Andra rum är inredda i mer modern och klassisk stil, men alla har en helt särskild karaktär. Rummen har aircondition, sat-TV, kassaskåp, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork och toalettartiklar.

Läs om rummen på Hotel Palumbo

Dölj texten
 
 
search map