Omdömen från Hotel Giordano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Giordano

Läs personliga omdömen av Hotel Giordano som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Giordano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Giordano

Hotel Giordano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Giordano
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla och man från Vällingby i Sverige bodde på Hotel Giordano i Ravello från den 13. till den 16. oktober 2012. Sedan fortsatte turen till Hotel Cristina i Sant' Agnello.

Vi har varit jättenöjda med hela resan. Det har varit en fantastisk upplevelse allt ifrån Capri till Pompeiji och Vesuvius och så alla vackra vyer utmed Amalfivägen. Allt har fungerat strålande och hotellen var kanon. Ett stort tack till dig Marcus Stoltz för ett strålande arbete igen!!!! :)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Eva och man med vänner från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Giordano i Ravello från den 13. till den 16. oktober 2012. Sedan fortsatte turen till Hotel Cristina i Sant' Agnello.

Resan var underbar. Mycket vacker natur och upplevelser. Dock krävs en hel del uppmärksamhet vid bilkörning och det var bra att ha två förare. Det var hisnande vyer och havet verkligen så blått som man ser på bilder. Trots regn de två första dagarna (bara på kvällen dock) blev upplevelsen av Amalfikusten mycket positiv. Vila Cimbrone. Underbart. Capri blev en höjdpunkt. San Michele överträffade våra förväntningar. Likaså Pompeji och Vesuvius. I Herculanum var många palats stängda för renovering. Tog tåget till Neapel en dag vilket fungerade utmärkt. Kul att ha varit där men absolut inget måste. Slottet Caserta var inget att se. Det var för slitet och jobbet att ta sig dit väger inte upp det hela. Dåligt skött trädgård och fontäner. Marmorstatyerna gömda bland överväxta träd och buskage. Alla vänliga och de flesta kunde engelska. Visste inte att Sorrento var sådan turiststad men trots det var alla vänliga och positiva.

Bra att tipsa om:
Parkeringsmöjligheter i de små byarna; var finns de? Bra för planeringen. Var får man tag i karta för vandringar? Gps-koordinater på hotellen vore bra att ha. Toppen att ha en GPS med sig om man hyr bil.

Hotellen jättebra. Allt fungerade och personalen mycket trevlig. Bussservicen på Hotel Cristina till och från Sorrento suverän. Återigen tack för en bra support och tips om hotell mm.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Berit och sällskap från Lidköping i Sverige bodde på Hotel Giordano i Ravello från den 2. till den 10. juli 2008.

Hotel Giordano i Ravello är ett trevligt och familjärt mindre hotell med en härlig pool.. Fräscha och trevliga rum. Handdukarna byttes två gånger per dag!! Frukostbuffén var god och riklig och hotellet serverade även lättare lunchrätter vid poolen. Giordano har ingen restaurang men vi åt flera mycket goda middagar på systerhotellet Villa Maria som låg några 100 m längre bort.
Ravello är fantastiskt vackert. Betydligt lugnare och inte så turistigt som orterna nere längs kusten.
Vi är mycket nöjda med vår resa och med In-Italia och återvänder gärna till Ravello.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map