Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Giordano

Villa Eva tillhör hotellet och nyttjas ofta till bröllop Mer romantiskt än så här blir det inte Restaurangen på Villa Maria hör också till hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det blir inte mer centralt än så här

Hotel Giordano är ett riktigt härligt familjeägt hotell, som ligger i centrala Ravello, endast ett stenkast from domkyrkan, dess torg och alla caféer som pryder dess kanter. Även Villa Rufolo, känt för de klassiska konserterna som avhålls här året runt, ligger lika nära. Från Hotel Giordano är det endast en kort promenad till systerhotellet Villa Maria, där du hittar hotellets restaurang, och till parken vid Villa Cimbrone, varifrån du har en av de mest spektakulära utsikterna i hela Italien.

Gratis parkering i centrala Ravello

Hotellet ligger i en gammal herrgård från 1700-talet, och är inrett med många antikviteter. Det finns en liten trädgård, reception, en trevlig lobby, solterrass, frukostrestaurang, bar, kongressfaciliteter och pool med utsikt över domkyrkan och grannstaden Scala. Som något alldeles unikt, har hotellet en egen stor, och gratis, parkeringsplats. Hotellet har 33 rum i flera olika kategorier, och superior-rummen har balkong eller terrass. Rummen är fint, men enkelt inredda med aircondition, minibar, sat-TV, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Hotel Giordano

Tillgång till flera faciliteter

På det närliggande systerhotellet Villa Maria, som ligger 5-10 minuters promenad bort, i riktning mot Villa Cimbrone, kan du nyttja restaurangen. Under sommarsäsongen kan du njuta av dina måltider utomhus i trädgården, men en fantastisk utsikt över Dragedalen och de små grannstäderna Scala, Minuta och Pontone. Komplexet omfattar också en tredje villa, som ligger lite ovanför Villa Maria. Den heter Villa Eva, och nyttjas framförallt av bröllopspar eller de som vill arrangera andra större fester i själva villan eller i den kringliggande parken. Alla gäster på Hotel Giordano är välkomna att nyttja faciliteterna i alla tre villor.

Rummen på Hotel Giordano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Villa Romana

Minori, Kampanien

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Kampanien

search map