Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Giordano

Restaurangen på Villa Maria hör också till hotellet Villa Eva tillhör hotellet och nyttjas ofta till bröllop Mer romantiskt än så här blir det inte
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Giordano är ett mycket trivsamt och familjeägt hotell, som ligger centralt i den omtyckta lilla staden Ravello. Det centrala läget gör att du endast bor ett stenkast bort från domkyrkan, dess torg och alla caféer som pryder dess kanter. Även Villa Rufolo, känt för sina klassiska konserter, som hålls här året runt, ligger lika nära hotellet.

Ett bra läge helt enkelt

Ja, du bor som sagt med ett bra läge där du kan ta dig runt staden till fots. Barer och restauranger har du inom kort promenadavstånd. Liksom apotek, mataffär och andra butiker. Hotel Giordano har ingen egen restaurang men det har systerhotellet Villa Maria, och dit tar du dig både snabbt och smidigt till fots (ca 250 m). Även den kända parken vid Villa Cimbrone, varifrån du har en av de mest spektakulära utsikterna i hela Italien, tar du dig snabbt.

Gammal herrgård med charm

Hotellet ligger i en gammal herrgård från 1700-talet, och är inrett med många antikviteter. Detta skapar en viss atmosfär och "gammaldags" charm. Till hotellet hör en liten trädgård och här finns både frukostsal, reception samt en trevlig lobby. Det som gästerna uppskattar mycket är att här finns solterrass, bar och pool med utsikt över domkyrkan och grannstaden Scala. Som något alldeles unikt, har hotellet dessutom en egen stor, och gratis, parkeringsplats. Bekvämt för dig som kommer med bil.

Läs mer om Hotel Giordano

Tillgång till flera faciliteter

På det närliggande systerhotellet Villa Maria, som ligger 5-10 minuters promenad bort, i riktning mot Villa Cimbrone, kan du, som redan nämnt, nyttja restaurangen. Under sommarsäsongen kan du njuta av dina måltider utomhus i trädgården, med en fantastisk utsikt över Dragedalen och de små grannstäderna Scala, Minuta och Pontone.

Komplexet omfattar också en tredje villa, som ligger lite ovanför Villa Maria. Den heter Villa Eva, och nyttjas framför allt av bröllopspar eller de som vill arrangera andra större fester i själva villan eller i den kringliggande parken. Alla gäster på Hotel Giordano är välkomna att nyttja faciliteterna i samtliga tre villor.

Du bor med komfort

Hotellet har 33 rum i flera olika kategorier, och superior-rummen har balkong (kan vara fransk) eller liten terrass. Rummen är fint, men enkelt inredda med aircondition, minibar, sat-TV, telefon och badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena.

Läs om rummen på Hotel Giordano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map