Hotell i Ravello på Amalfikusten

Hotel Caruso

 
Hotel Caruso är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Caruso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Caruso är inrett i ett gammalt palats från 1100-talet. Det ligger i centrala Ravello högt ovanför havet på den vackra Amalfikusten och är utan tvekan ett av Italiens absolut bästa hotell!

Hotellet som är inrett i ett palats från 1100-talet har fungerat som hotell sedan 1893 där ägaren Sig. Pantaleone Caruso hyrde ut 5 rum i en av palatsets flyglar under namnet Pensione Belvedere. Idag är den karismatiske Sig. Gino Caruso den som leder de dagliga sysslorna på hotellet och ser till att den mycket speciella atmosfären bibehålls.

Läs mer om Hotel Caruso

Hotellet har en mycket händelserik men samtidigt ytterst intressant historia, och om väggarna kunde tala så skulle man få höra många intressanta historier. Hotellets gästbok vittnar dock om flera berömda gäster från hela världen, inte minst Amerika. Men palatset har också haft en helt annan funktion, nämligen som anhalt för de allierade trupperna efter deras landstigning i Salernobukten år 1943. En historia som de lokala ravelleserna fortfarande gärna delar med sig av.

Hotellet nyöppnade år 2006 efter en mycket genomgående renovering och framstår idag som "tip top". Arkitekterna har arbetat mycket med att bibehålla och respektera historiens vingsus så de gamla freskmålningarna i flera av taken är bevarade.

Hotel Carusos park "Belvedere" som tidigare inte var så vacker som namnet säger framstår idag som otroligt vacker och med den mest fantastiska pool som In-Italias utsende någonsin har sett. Den är uppvärmd och kan därför användas året om - och bilderna talar för sig själv...

Hotel Caruso ligger överst i Ravello och man kör förbi det lilla torget Piazza Fontana innan man ankommer till själva palatset som ligger ovanför den lilla kyrkan San Giovanni där flera inressanta bröllop ägt rum. Hotellet har självklart alla de faciliteter som man kan förvänta sig av ett hotell av denna kaliber, bl.a. stor reception, lounge, bar, butik, bar, flera restauranger, uppehålls / läsrum, trädgård, terrasser, pool, fitness center mm.

Även rummen är en upplevelse i sig och finns i många variationer och prisklasser. Det finns totalt 45 rum som alla är mycket stilrent inredda i klassisk stil och utrustade med telefon, internet-uppkoppling, satelit-TV med DVD, förvaringsbox, minibar, aircondition och badrum med toalett, dusch och eller badkar samt hårtork. Suiterna har dessutom jacuzzi. Rummen vänder antingen mot staden och bergen eller mot Amalfikusten, flera rum har privat balkong, terrass eller trädgård.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Villa Franca

Positano, Kampanien

Hotel Covo dei Saraceni

Positano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Kampanien

search map