Omdömen från Casa Torello

 
Casa Torello är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Torello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Torello

Läs personliga omdömen av Casa Torello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Torello. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Carl-Johan och familj från Helsingfors i Finland bodde på Casa Torello i Ravello från den 29. september till den 6. oktober 2007.

Resan gick väl! Vädret gav sitt bästa under hela veckan!
Huset - trots de 150 trappstegen, som vi rätt fort vande oss vid - visade sig vara otroligt väl placerat! Dels med den maffiga vyn över Amalfi - kusten, som kunde avnjutas både från balkong och takterass, men kanske ändå främst pga lugnet som rådde runt oss där mitt i citrusodlingarna. Det stod som en stor kontrast till kaoset nere i trafiken och kustbyarna. Vi återvände rätt gärna till Casa Torellos lugn och ro. En vilodag i solen uppe på takterassen passade utmärkt in i programmet !
Även den vackra och lugna byn Ravello var en fin upplevelse. Byn ligger 370 trappsteg ovanför huset, vilket är en utmaning i sig, men definitivt lönt att göra. Det blev nog bil mot slutet av veckan. Pga läget - trappstegen! - blir det rätt mycket kockat i villan. Då tycker vi nog att uthyraren kunde satsa litet mera på att höja kvaliteten på köksutrustningen. I princip finns allt, inklusive diskmaskin, men vi saknade ordentliga stekpannor och köks- / brödknivar.
Ett hus vi trivdes gott i och gärna återvänder till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map