Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Casa Bellavista

 
Casa Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Bellavista är utan tvivel en av de vackraste lägenheterna på Amalfikusten. Den ligger i centrum av Ravello, bara ett stenkast från Villa Rufolo och Domkyrkeplatsen.

Det är ingång till lägenheten från en av de små trevliga och stenbelagda gatorna under Villa Rufolo, och då lägenheten är på flera plan, och precis som det är ca. 30 trappsteg ned från Domkyrkeplatsen, är det verkligen inget för gångbesvärade personer.

Läs mer om Casa Bellavista

De flesta tillbringar timmar på terrassen, där man kan följa livet på kusten - och inte minst följa med alla båtar som seglar fram och tillbaka mellan kustbyarna. På kvällen är utsikten ännu mer imponerande och gillar man klassisk musik, kan man ofta njuta av de många konserter i Villa Rufolos trädgård, som är närmaste granne till Casa Bellavista samtidigt som man njuter av sin middag på terrassen.

Casa Bellavista ligger ovanpå Villa dei Pini, så är man en större familj, kan man med fördel hyra de båda bostäderna tillsammans. De har dock var sin ingång - det är bara några få meter emellan. Det är inte möjligt att köra till dörren, men kommer man i bil, kan man parkera under Domkyrkeplatsen mot betalning eller så kan man parkera gratis på den lilla lokala väg under Casa Bellavista - det är ca 100 strappsteg ner - och upp...

Själva lägenheten är enkelt inredd. Den består av mindre vardagsrum med terrass, kök, ett dubbelrum, ett rum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng samt två badrum - det ena med dusch och det andra med badkar. Från vardagsrummet är där en liten trappa upp till ett stort dubbelrum. Det finns ingen dörr emellan men på grund av trappan ger det lite avskildhet. Från detta sovrum finns en utgång till en större omöblerad takterrass, som dock nästan aldrig används, då utsikten är väsentligt bättre från terrassen i vardagsrummet.

Dölj texten
 
 
search map