Hotell i Ravello på Amalfikusten

Bemond Hotel Caruso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bemond Hotel Caruso är inrett i ett palats från 1100-talet, och har varit ett hotell sedan 1893, då ägaren Sig. Pantaleone Caruso hyrde ut 5 rum i ett av palatsets flyglar under namnet "Pensione Belvedere". Hotellet har en mycket brokig, men också väldigt intressant, historia, och om väggarna kunde tala, skulle du få höra många berättelser.

Historiens vingslag

Hotellets gästböcker talar sitt tydliga språk, och berättar om berömda gäster från hela världen - allt från stjärnor till amerikanska presidenter. Men palatset har också haft en helt annan funktion - nämligen som bostad för de allierade trupperna efter deras landstigning i Salernobukten år 1943. En historia som de lokala invånarna fortfarande gärna delar med sig av, till dem som vill höra.

Läs mer om Bemond Hotel Caruso

Fågeln Fenix

Hotellet nyöppnade år 2006 efter en mycket genomgående renovering och framstår idag som "tip top". Arkitekterna har lyckligtvis arbetat mycket för att bibehålla och respektera historiens vingslag, så de gamla freskomålningarna i flera av taken är bevarade, liksom den adliga stil som genomsyrar hela hotellet.

En pool utöver det vanliga

Hotel Carusos park "Belvedere" som tidigare inte var så vacker som namnet antyder, framstår idag otroligt vacker och har den mest fantastiska infinitypoolen i den yttersta spetsen. Den är uppvärmd och kan därför användas året om - och bilderna talar för sig själv...

Man tror inte sina ögon

Hotel Caruso ligger överst i Ravello och du kör förbi det lilla mysiga torget Piazza Fontana innan du ankommer till själva palatset, som ligger ovanför den lilla kyrkan San Giovanni där flera intressanta bröllop ägt rum. Hotel Caruso används också ibland till spektakulära bröllop, varav de mest fashionabla nog har varit det ryska bröllopet, där man flög in 10 000 vita roser med helikopter, bara för att dekorera trädgården - ja, sen kan du nog tänka dig hur resten var: överdådigt!

Ett hotell som har allt

Hotellet har självklart alla de faciliteter som du kan förvänta dig av en plats av denna standard, bland annat en stor reception, lounge, butik, en riktigt trevlig bar, flera goda restauranger, en fantastisk trädgård, exklusiva terrasser, en uppvärmt infinitypool, gym med mera. Och inte minst: en helt oförglömlig utsikt över havet och Amalfikusten.

Bo med stil

Även rummen och suiterna är en upplevelse i sig - och finns i många variationer och prisklasser, men vi bör klargöra att det inte är billigt att bo på Hotel Caruso. Alla 50 rum är mycket stilrent inredda i klassisk stil och utrustade med telefon, wifi, Sat-TV med DVD, kassaskåp, minibar, aircondition och badrum med toalett, dusch och eller badkar samt hårtork. Suiterna har dessutom jacuzzi. Rummen vänder antingen mot staden och bergen eller mot Amalfikusten, några rum har privat balkong, terrass eller trädgård.

Två individuella suiter ligger separat i en annan byggnad som heter Villa Margherita.

Läs om rummen på Bemond Hotel Caruso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map