Omdömen från Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Casa Rossa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Casa Rossa

Läs personliga omdömen av Balcone Casa Rossa som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Casa Rossa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

1-plans lägenhet med vacker utsikt

Lägenheten ligger vackert med en vidunderlig utsikt. Balkongen är smal, om man är 2 personer, kan man äta där, men annars är den för smal.

Parkering ok i närheten på offentlig väg. Vi körde inte så mycket, för det tog lång tid varje gång att komma igenom bergen - och de lokala bussarna fungerar bra, även om de inte kör jätteofta.

Fin storlek på lägenheten och passande promenadavstånd till restauranger i Ravello. Staden var dock mycket tom och öde om kvällarna.

Söta och vänliga damer som tog emot oss, och som talade engelska.

Ovanligt nog för säsongen var det inte så bra väder de första dagarna - och det var isande kallt i lägenheten och vi frös - sov med 3-4 täcken - och lägenheten var kall även om det var varmt utanför när vädret blev bättre. Italienarna kan inte sätta på elementen, som stängs i april, och i många månader fram - så vi fick tända ugnen för att kunna sitta i vardagsrummet om kvällarna, och packade in oss i täcken med stängd dörr till balkongen.

Det är ett besvärligt sopsystem, där det hänger en lapp där man kan se vilka dagar man hämtar vilket avfall. Det står att man ska använda olikfärgade påsar, 5-6 olika, men dessa finns inte, så man får ta de inköpspåsar man har och hela tiden hålla ett öga på vad man slänger och var.

Rekommendationer till andra gäster

Capri är värt ett besök, även om färjorna inte seglar så ofta. En busstur från staden Anacapri och vidare med linbana kan rekommenderas.

Balcone Casa Rossa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balcone Casa Rossa
Fyrarumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong &havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map