Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Casa Rossa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Casa Rossa får man något gott från båda världarna. Lägenheten ligger i ett lugnt område med vacker utsikt över havet, men samtidigt bor man endast en kort promenad (ca 1 km) från den livliga staden Ravello. Man kan alltså med fördel bo här utan bil, men har man en med sig är det inte några problem, för denna parkeras gratis vid vägen 50 trappsteg över lägenheten.

Avlång balkong med havsutsikt

Lägenheten är ljus och smakfullt inredd med en blandning av antikt och modernt möblemang. Längs hela byggnaden löper en 15 m² övertäckt balkong, där du kan njuta av utsikten över vin- och citron fälten ner till staden Maiori och det vackra blå havet.

Läs mer om Balcone Casa Rossa

Liv och atmosfär inom gångavstånd

Endast 300 meter från lägenheten hittar man en plats med två restauranger och ett par butiker, som erbjuder de mest basala dagligvarorna. Går man 600 meter längre in till Ravellos centrala plats, finner man utöver god stämning och sydländsk atmosfär, flera restauranger, barer, caféer, glasstånd och många olika butiker. Samtidigt går det bussar från Ravello till övriga Amalfikusten flera gånger om dagen.

Fyrarumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten är 90 m² stor och bjuder på ett ljust uppehållsrum med kokvrå, soffgrupp med tv och fönster från tak till golv som fungerar som skjutdörrar ut till balkongen. Här finns det dessutom separat kök med ugn, fyra gasplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, vattenkokare och diskmaskin. Sovrum med dubbelsäng (130 cm) en suite badrum med toalett och dusch, sovrum med enkelsäng (80 cm) och utgång till balkongen, ett litet sovrum med bäddsoffa till en person och utgång till balkongen samt ännu et badrum med badkar och toalett. Det finns dessutom en liten tvättstuga med tvättmaskin och tvättställ.

Dölj texten
 
 
search map