Semesterbostad i Praiano på Amalfikusten

Terrazza Antico Seggio

 
Terrazza Antico Seggio är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Antico Seggio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Antico Seggio ligger på en brant sluttning under 10 minuters bilfärd från närmaste barer, restauranger och butiker. Stranden ligger endast 5 minuters bilfärd bort.

Privat garage och utflykter i massor

Det finns även ett privat garage (mot betalning) och busshållsplats på gångavstånd. Det går regelbundet bussar mellan Praiano och Positano var man kan ta båten över till Capri, Napoli och Amalfi. Vi rekommenderar att ta offentliga transportmedel då det är både dyrt och besvärligt att parkera vid kuststäderna. Endast 10 minuter bort finns många barer, restauranger och butiker.

Läs mer om Terrazza Antico Seggio

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Huset är rymligt med terracotta golv och högt i tak. Vid ingången går man in i ett stort L-format mat/allrum med dubbla franska dörrar ut till terrassen- Köket är litet men funktionellt. Det finns ugn och kyl och frys. På baksidan av huset ligger det stora sovrummet som har franska dörrar som leder ut till en liten balkong med utsikt över vägen. Rummen har ett eget badrum med dusch. Från matrummet går en dörr in till ett dubbelrum med snedtak och ett badrum med tvättmaskin. Dessutom finns en TV (endast med italienska kanaler), aircondition/värme som man betalar efter förbruk.

Dölj texten
 
 
search map