Omdömen från Hotel Villa Bellavista

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Bellavista

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Bellavista. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

1 veckas boende på Hotel Villa Bellavista

Fint hotell, superrum efter flyttning andra dagen från rummet utan havsutsikt. Det hade varit bra med parasoll på balkong/altan, då solen är mycket stark under dagen. Städning toppen, middag utmärkt. Gällande frukosten, kunde man önskat bättre bröd (färskare och grövre) än bara formfranska.
Den mest tillmötesgående personalen var städpersonalen. Ägarna av hotellet kunde varit lite gladare och bjudit på ett leende lite då och då.
Mycket liten pool. Inte mycket plats till att ligga i solen tack vare de stora träden.

Amalfikusten som semester-destination

Största upplevelsen var vandringsturen på "Gudarnas stig", och den storslagna naturen. Man ska vara beredd på att det är många trappor överallt, mycket och tät trafik, och inget billigt område. Personalen på turistkontoret i staden var inte särskilt tillmötesgående, "vad vill vi egentligen". De säljer inte området, och var inte till mycket hjälp.

Hotel Villa Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Bellavista
Dubbelrum med hel eller delvis havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map