Hotell i Praiano på Amalfikusten

Hotel Villa Bellavista

Kyrkogården i Praiano
 
Hotel Villa Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vilken härlig utsikt

Även om läget och utsikten över Amalfikusten är så förtrollande att alla vill älska den är det bra att veta att Hotel Villa Bellavista ligger på en bergssida högt över havet. Du måste forcera ett inte så obetydligt antal trappor innan kan du göra din entrée på det trevliga familjeägda hotellet. Därför är det av vikt att understryka att hotellet under inga omständigheter kan rekommenderas till dig som har gångsvårigheter. Det kan även vara en bra ide att ta med en ryggsäck istället för en resväska. När detta nu är sagt kommer allt det positiva. Villa Bellavista ligger i staden Praiano mellan Amalfi och Positano. Praiano är inte lika känt som de flesta andra städer och byar längs med kusten, vilket i sin tur innebär att prisnivån är lite lägre och turisterna färre även om det ligger en del både mindre och större hotell i staden. Staden sträcker sig över ett ganska stort område och har ett bra urval av restauranger samt en liten målerisk strand som kan nås via trappor.

Många utflyktsmöjligheter både till lands som till sjöss

Om du är aktiv och gärna vill ta på dig vandrarkängorna under semestern så är Praiano en bra utgångspunkt. Bl a kan du nå den berömda leden "Gudarnas stig" direkt från Praiano, men det kräver god kondition eftersom här finns gott om trappor. Även om Praiano ligger på en klippkust finns det flera små stränder i din närhet. Några kan du nå till fots medans andra kräver att du tar lokalbussen som stannar till uppe på kustvägen som förbinder städerna Positano och Amalfi. Flera av stränderna på kusten har sin egen restaurang eller strandbar. Hotellet kan också hjälpa till med att organisera turer med båt till bl a Capri eller den lokala grottan - Grotta dello Smeraldo.

Solnedgång från terrassen

Positionen och utsikten är de bästa tänkbara. Föreställ dig att vakna upp och starta dagen med frukost på terrassen, där du kan njuta av dagens första cappuccino medans du nästan svimmar över utsikten och där vågorna's ljud, när de slår mot klipporna, är som ljuv musik för dina öron. Om du är i behov av en slappedag kan du njuta av tillvaron på en solbädd vid den lilla poolen. Du bör observera att poolen har siesta stängt mellan 13-16, vilket kan passa bra heta sommardagar när det ändå är dags för en liten vilostund i skuggan.

När det blir för varmt kan du förfriskningar i baren som även serverar lite lättare snacks. Du kan njuta av solnedgången och dina måltider på terrassen och på menyn står det oftast lokala specialiteter som fisk, kött, pasta och sallad. Terrassen är öppen till sent på kvällen så du har även tid till en nattfösare om du önskar.

Om du kommer med bil bör du veta att du inte kan köra ända fram till hotellet och att parkering i högsäsong kan vara lite besvärligt och att du kanske får köra bort några hundra meter för att hitta plats. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Hotel Villa Bellavista

Ljusa rum i Amalfi-stil

Hotel Villa Bellavista har 20 rum i olika kategorier som alla är fina men enkelt inredda i typiska färger du ofta hittar längs med Amalfikusten. Du kan välja mellan rum till två eller fyra personer. Alla har aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox och de flesta har balkong eller terrass med havsutsikt, men även rum med fönster som vänder mot trädgården. På grund av alla träd och buskar som omger hotellet kan havsutsikten vara begränsad från flera rum. Rummen har även badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Villa Bellavista

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Villa Bellavista

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Bellavista. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

1 veckas boende på Hotel Villa Bellavista

Fint hotell, superrum efter flyttning andra dagen från rummet utan havsutsikt. Det hade varit bra med parasoll på balkong/altan, då solen är mycket stark under dagen. Städning toppen, middag utmärkt. Gällande frukosten, kunde man önskat bättre bröd (färskare och grövre) än bara formfranska.
Den mest tillmötesgående personalen var städpersonalen. Ägarna av hotellet kunde varit lite gladare och bjudit på ett leende lite då och då.
Mycket liten pool. Inte mycket plats till att ligga i solen tack vare de stora träden.

Läs mer
 
search map