Omdömen från Hotel Tritone

 
Hotel Tritone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Tritone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Tritone

Läs personliga omdömen av Hotel Tritone som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Tritone. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Michaela och man från Nacka i Sverige bodde på Hotel Tritone i Praiano från den 7. till den 12. juni 2011.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja... Vi åkte ju på en bröllopsresa och bad därför specifikt om något romantiskt och pittoreskt. På riktigt känns det som om någon har varit inne i mitt huvud och sett precis vad det var jag hade tänkt mig.

Hotellet var helt fantastiskt! Personalen var professionell men ändå familjär och utsikten var helt otrolig! Den privata stranden var en höjdare och användes flitigt. Även om rummen inte var så "mysiga" så var de välstädade och fint inredda. Vi kommer garanterat att besök det hotellet igen i framtiden.

Praiano var mysigt och precis lagom stort. Vi besökte både Amalfi och Positano, vilket var trevligt men inte alls lika genuint som Praiano. Efter att ha varit i det hektiska Positano en halvdag var det mycket skönt att slå sig ner på Vinbaren i Praiano och känna av lugnet.

Hela kusten i sig var verkligen en häftig upplevelse. Vi gjorde två besök uppe på Sentiero Degli Dei (första från Agerola och andra via trappa från Praiano) och det var nog resans höjdpunkt. Att uppleva utsikten, galenskapen i avsaknaden av skyddsräcken, fåglarna som gled i dalarna och alla överraskningar längs vägen var bland det coolast jag varit med om.

Italien kommer få många fler besök i framtiden och vi kommer garanterat att använda oss av Er igen! Tack Marcus för alla hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kjell och familj från LIDINGÖ i Sverige bodde på Hotel Tritone i Praiano från den 29. juni till den 14. juli 2008.

Ett fantastiskt ställe och underbart hotell som vi gärna återvänder till. hela resan var toppen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map