Hotell i Praiano på Amalfikusten

Hotel Tritone

 
Hotel Tritone är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Tritone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Tritone är ett trevligt familjeägt hotell som ligger längs ut på klipporna under kustvägen mellan Praiano (1 km.) och Positano (4 km.) - med en helt fabelaktig utsikt över havet.

Belägenheten är både dramatisk och pittoresk - och även den mest härdade stadsbo måste nödvändigtvis överge sig till naturens skönhet. Man kan äta frukost på den trevliga terrassen medan solen går upp över Positano och om kvällen kan man njuta av en imponerande solnedgång över de små öarna Li Galli, medan man smältar dagens upplevelser med ett gott glas vin.

Läs mer om Hotel Tritone

Den privata stranden under hotellet är en målning i sig själv och många väljer att tillbringa dagen här i de vackra omgivningarna. Hotellet har två swimmingpooler med saltvatten. En är placerad på en av hotellets terrasser medan den andra ligger nere vid stranden, där det även finns en liten snackbar samt solstolar och parasoller. Man kommer ner till stranden med hiss men bergentusiaster kan också gå ner längs en liten trappa som i stort sett bara består av hårnålskurvor.

Hotellet har parkering på taket längs kustvägen, reception, hiss, lobby, flera trevliga uppehållsrum, bar, restaurang, flera terrasser, varav en med swimmingpool. Det finns konferencerum och privat kyrka. Stämningen är god - och man känner sig snabbt som hemma. Hotellet är optimalt som utgångspunkt för utflykter i området, antingen om man är intresserad i att vandra, segla, besöka spännande grannbyar och öar, de arkeologiska utgrävningarna i Pompei och Pæstum - eller den lokala grottan vid Amalfi, Grotta dello Smeraldo.

De totalt 59 rummen, som är fint inredda - och som alla har balkong eller terrass samt havsutsikt. Rummen är fördelade över flera våningar som alla är förbundna med hiss. De har telefon, satellit TV, aircondition, minibar, säkerhetsbox samt badrum med dusch eller badkar.

Notera ! - barn under 6 år endast på förfrågan.

Dölj texten
 
 
search map