Hotell i Praiano på Amalfikusten

Hotel Onda Verde

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du parkerar bilen eller går av bussen vid Hotel Onda Verde kanske du undrar om det finns något mer än den lilla vita och gröna skylten. När du sen väl närmar dig det lilla hisshuset räknar du inte med att komma ner till något annat än ett helt vanligt hotellrum.

Fantastisk havsutsikt

Lyckligtvis kan negativa förväntningar visa sig vara ganska ogrundade. Att tala om den fantastiska utsikten som man får från klipporna vid Amalfikusten är för alla som har varit där, en självklarhet - lite som att tala om en grå himmel i den svenska hösten. Men här är det bara havsutsikten som möter dig när du närmar dig receptionen. Man möts med stil och varm gästfrihet av alla medlemmar i familjen Milano, vilket man märker genast. De har drivit hotellet i tre generationer och har all anledning att vara stolta över det.

Läs mer om Hotel Onda Verde

Välrekommenderad restaurang

Från receptionen kommer man in i den fina restaurangen som omnämns i flera matguider. Den är elegant inredd utan att verka överdådig och det speciella, kristallklara ljuset som präglar Amalfikusten strålar in från alla håll. Frukost och middag serveras även ute under öppen himmel på terrassen, så länge vädret tillåter. Från receptionen når man även sitt rum - antingen via de trappor som huggits ut i klipporna eller med hissen. Men eftersom alla rummen ligger utspridda så ska man räkna med att man kommer att få ta några trappsteg innan man är framme.

Njut av stranden vid klippan

En annan fördel med hotellet är den fantastiska stranden som ligger bara ca. 100 meter från hotellet mellan två branta klippväggar och som man tar sig till genom en liten stig. På den allmäna stranden, som alltså inte bara tillhör hotellet, finns möjlighet att hyra parasoller och solstolar samt köpa förfriskningar och snacks.

Få men fina rum - alla med havsutsikt

Hotellet har 25 rum, som alla är lite olika. De har alla aircondition, wi-fi, satellit-TV, minibar, förvaringsbox, eget badrum med toalett och badkar eller dusch samt hårtork.

Alla rummen har dessutom havsutsikt och rumstyperna beror på storleken av den privata uteplatsen. Ju mindre den är desto mindre betalar man. Standardrummen har ingen uteplats - de har antingen fönster eller fransk balkong.

Även om det finns ett par rum som har möjlighet att inhysa upp till fyra personer (dubbelsäng och våningssäng) så lämpar sig hotellet, enligt vår bedömning, bäst till vuxna och inte till barnfamiljer. Anledningen är att aktiviteterna för barn på hotellet är mycket begränsade och den närliggande stranden är inte särskilt barnvänlig.

Fin service i receptionen

Man talar bra engelska i receptionen och det finns en särskild omtanke i valet av material och städning av både rummen som de gemensamma utrymmena. Tack vare den entusiasm som den unge Francesco Milano visar finns det stort hopp att detta hotell kommer att finnas bland våra favorithotell i många år framöver.

Läs om rummen på Hotel Onda Verde

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map