Omdömen från Hotel Il Pino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Pino

Läs personliga omdömen av Hotel Il Pino som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Pino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Magiskt!

Väldigt mysigt hotell med fantastisk utsikt och ett fräscht rum. Helt okej frukost och mycket trevlig personal. Inget att klaga på!

Amalfikusten som semester-destination

Praiano är en mysig by med en genuin känsla. Trevliga människor och god mat i byns restauranger. Alltid samma fantastiskt vackra utsikt över havet. Åk på utflykt med Positano Boats för bra service och fin guidning. Vandra Gudarnas stig för vackra vyer.

Hotel Il Pino
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Pino
Dubbelrum Superior med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map