Hotell i Praiano på Amalfikusten

Hotel Il Pino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På en av världens vackraste kustvägar, som buktar sig igenom småstäderna på Amalfikusten ligger Hotel Il Pino i staden Praiano. Hotellet är en bra utgångspunkt för bil- eller bussturer till både Amalfi (10 km) och Positano (6 km). Du kan också åka til Sorrento (20 km), som är en något större stad och från vars station du kan ta dig vidare till både Napoli och Pompeji.

Missa inte Gudarnas stig

Föredrar du att vandra, finns det goda möjligheter till det i detta område. Bland annat ligger en av kustens mest berömda vandringsleder, Gudarnas Stig, i bergen ovanför staden, och utsikten ner till Praiano från 600 meters höjd är helt oförglömlig. Det samma gäller utsikten från hotellet, och skulle utsikten vara det enda som avgjorde vår värdering av hotellet skulle det få minst 10 solar. Men allt ska ju övervägas, så vi ger hotellet 3 (starka) solar (av 5).

Läs mer om Hotel Il Pino

Frukost på terrassen eller din balkong

Du kan välja om du vill äta din frukost på terrassen eller på din balkong/altan - men oavsett vad du väljer, så har du med dig utsikten över Amalfikusten. Är vädret klart kan du också skymta Capri i fjärran. Du har möjlighet att köpa till halvpension till rimliga priser vid bokningen. Det är tillåtet att ta med små hundar till hotellet, men endast om du informerar om det på förhand. I receptionen kan du få information om transport i området, och de hjälper gärna till att arrangera utflykter i området, t.ex. en båtutflykt till ön Capri, som är något vi varmt kan rekommendera.

Rummen är hotellets verkliga fördel

Det finns endast 17 rum på hotellet och de är fördelade på 3 våningar, sammankopplade med en hiss. De är rymliga och ljusa och luftiga, samt har en fantastisk utsikt över havet. Alla rum har havsutsikt, så här behöver du inte oroa dig över att få en utsikt mot en vägg. Rummen har nyligen blivit renoverade och trevligt inredda. I varje rum hittar du en keramisk panel som skildrar en av de många landsorterna längs kusten. Dessa är skapade av mästarkeramikern Bottone. Badrummen är inredda med keramik från staden Vietri, och är utrustade med dusch och hårtork. Utöver det har rummen luftkonditionering, minibar, gratis Wi-Fi och TV. Alla rum har som tidigare nämnt balkong eller terrass, samt havsutsikt.

Läs om rummen på Hotel Il Pino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map