Omdömen från Casa Le Scale

 
Casa Le Scale är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Le Scale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Le Scale

Läs personliga omdömen av Casa Le Scale som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Le Scale. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gina och Conny från Tyresö i Sverige bodde på Casa Le Scale i Praiano från den 27. juni till den 4. juli 2009.

Praiano är hur mysigt som helst. En liten by där alla känner alla och är pratsamma och glada. Maten på restaurangerna Trattoria San Gennaro och Smeraldo var jättegod, speciellt den grillade fisken, de grillade grönsakerna och citronkakan till efterrätt. Huset Casa Le Scale var trevligt( fast dubbelsängen var i hårdaste laget) Paret Maria och Umberto var verkligen rara och bjöd och på plommon och tomater från deras trädgård. 480 trappsteg ner låg en liten vik omgiven av branta berg. Vattnet var ljuvligt och vi var så gott som ensamma. Att rekomendera som utflykter är att åka till Positano,den lite större grannbyn , med fantastiska gallerier och boganvillapergolas. Där tog vi en guidebåt med Salvatore och Gennaro som tog och till och runt Capri. Turen tog hela dan i anspråk och var väldigt trevlig och lyxig! Men man kan också sitta på altanen och njuta av utsikten som är helt enastående!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Fredrik med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Casa Le Scale i Praiano från den 22. till den 29. september 2007.

Hej! Resan har gått bra och vi har lite kommentarer över våra olika boenden: Lägenheten var ofräsch och inte speciellt trevlig, det var inte diskat i köket och det låg väldigt gammal mat kvar i skåpen. Det var också otroligt bökigt att behöva åka till Sant Angello för att hämta nyckeln. Det skulle vara bra om ni kunde ordna till det så att nyckeln kan hämtas upp på plats i och med att inte alla har hyrbil att åka runt med. Läget för lägenhet var ok och staden var mysig och hade flera trevliga restauranger. Har man något fysiskt handikapp eller barnvagn så är läget inte så bra med tanke på alla trapporna (ca 200 trappsteg).

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Charlotte med sällskap från Enebyberg i Sverige bodde på Casa Le Scale i Praiano från den 4. till den 11. augusti 2007.

I Praiano bodde vi på Casa la Scala. Det var ett mycket trevligt boende strax ovanför en liten strand som inte var alltför överbefolkad. Vi hade en underbar utsikt över havet med Capri i fonden, mycket vackert. Trädgården som vi disponerade själva hade ett ogenerat läge. Vi åt alla måltider ute på vår terass även sena kvällar var underbara där. Ägaren till lägenheten var ett äldre par som vi tyvärr inte fick så god kontakt med då de var mycket arga på oss då vi anlände till Praiano, då de ansåg att vi var två timmar försenade. Vi hade dock inte förstått att det var en speciell tid avtalad för vår ankomst. Nyckeln till lägenheten hämtade vi på ett turistkontor i Sorrento och de verkade inte bekymrade om tiden. Detta trista mottagande kunde dock inte förstöra vår underbara vecka i Praiano. Vi är mycket nöjda vår Italienresa!/ Lotta m familj

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Per-Otto med familj från Malmö i Sverige bodde på Casa Le Scale i Praiano från den 3. till den 10. juni 2006.

Vi hade en fantastisk vecka i Praiano. Helt efter våra förväntningar. Mycket bra boende, underbart vackra omgivningar och härliga människor. Vi uppskattade lugnet i Praiano och att det inte var så exploaterat för turism. Helt i vår smak!!
Vi har bara gott att säga om In-Italia, både trevlig personal på plats och bra kontakter vad gäller bokning och övrig info via nätet. Allt har fungerat på absolut bästa sätt. Det tackar vi för!
Vi kan varmt rekommendera In-Italia och den underbara byn Praiano! Vi ser mycket fram emot att återvända för fler upplevelser och avkopplande semestrar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Antico Seggio

Praiano, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map