Semesterbostad i Praiano på Amalfikusten

Casa Le Scale

 
Casa Le Scale är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Le Scale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Praiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Le Scale ligger i centrala Praiano ca. 80 meter över havet. En trappa på 90 trappsteg går från huvudgatan ner till huset och vidare ner till havet (stranden består av sten och klippor) som ligger ca. 300 trappsteg därifrån. Flera butiker, barer och matställen finns i staden, 200 meter från huset.

Huset är fördelat på tre våningar. På första våningen finns två snyggt inredda lägenheter som båda har egen terrass med bord, stolar och havsutsikt. Ett praktfullt ställe i lugna omgivningar för de som vill uppleva Amalfikustens landskap och den härliga stämningen av att bo i en äkta stad där massturismen bara åker förbi i bussar längre upp på huvudvägen.

Läs mer om Casa Le Scale

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Husets två lägenheter är på ca. 55 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök och sovrum med dubbelsäng. Lägenheten Terrazza har en stor terrass med trädgårsmöbler och en fantastisk utsikt över havet. Lägenheten Giardino har egen trädgårdsplats med trädgårdsmöbler och utsikt över havet.

Dölj texten
 
 
search map