Villa i Positano på Amalfikusten

Villa Nocelle

 
Villa Nocelle är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Nocelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Nocelle ligger ovanför den berömda staden Positano, med ett utsökt läge, varifrån man kan se ända fram till klipporna vid Capri. Från villan är det 6 km till Positano, var man hittar många matställen och caféer. Närmaste stad är Montepertuso (2 km), var det är möjligt att äta och inhandla det man önskar. För det dagliga inköpen finns det en liten butik precis vid villans ingång, så man aldrig saknar de mest nödvändiga varorna.

Huset är nybyggt, men tar hänsyn till den traditionella byggnadsstilen på Amalfikusten, både vad beträffar arkitektur och material, som är av den högsta kvaliteten. Huset är omgivet av en frodig trädgård med fruktträd och har tillgång till en liten swimmingpool, så man kan ta sig ett svalkande dopp de varmaste dagarna. Det finns parkeringsplats vid huset.

Det lugn och det landskap, som njuts från villan, gör den perfekt till dem som söker en semesterbostad av hög standard. Här har man den stora fördelen med att vara nära sevärdheter och den charmiga staden Positano, samtidigt som man är långt ifrån dess trafik och turistflockar. Husets höga läge garanterar en praktfull utsikt också vid dåligt väder, och de faciliteter som hör till villan, gör den till ett bra boende under alla årstider.

Villa Nocelle består av två byggnader, som ligger ca. 25 meter från varandra upp på klippan. De två husen kan hyras var för sig eller tillsammans. De delar swimmingpool och utsikten över Positano och Isola dei Galli. Båda husen är utrustade med TV, aircondition och, om det är nödvändigt, värme.

Läs mer om Villa Nocelle

Dölj texten
 
 
search map