Hotell i Positano på Amalfikusten

Villa Mary B&B

 
Villa Mary B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mary B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Mary är en av Amalfikustens små pärlor. Det är ett trivsamt Bed & Breakfast med endast tre fint inredda rum som ligger högt i Positano och med en fantastisk utsikt över staden och havet.

Villan härstammar från 1800-talet men det är ganska nyligen som familjen börjat hyra ut rummen. Det är ägarinnan Tiziana Mastellone som står för den dagliga driften och gör det hon kan för att gästerna ska känna sig som hemma. Priserna är enastående för området och bör ses som ett introduktionserbjudande som vi dock hoppas kommer vara länge.

Läs mer om Villa Mary B&B

Villan ligger högt i staden och förhållandevis nära kustvägen (utan trafik som stör) vilket gör ankomsten smidig oavsett om man kommer med egen bil eller offentlig transport. Man kan dock inte köra fram till entrén som ligger i en liten gränd 35-40 steg ovanför kustvägen och därifrån är det endast ca. 50 meter till busshållplatsen som även nås med den lilla lokalbussen som kör till centrum.

Parkering kan ske mot betalning (gästerna får rabatt) i ett av stadens parkeringshus. Ifall man vill gå till centrum och stranden kan man göra det via en av de många trappor som slingrar sig runt berget och tar max. 5-7 minuter. Det finns enstaka restauranger i området ifall man inte vill äta på de berömda restaurangerna nere i centrum och hamnen.

Rummen är smakfullt inredda i traditionell stil för området. De har en större eller mindre balkong varifrån man kan njuta av utsikten över staden och havet. Frukosten kan man inta på den egna balkongen eller på rummet. Det har varit nödvändigt att respektera de ursprunglig väggarna och platsen är utnyttjad optimalt även i badrummen. Villa Mary kan inte rekommenderas åt gångbesvärade p.g.a. de många trapporna både ute och inne.

Rummen på Villa Mary B&B

Rummet Minerva med balkong och utsikt

Rummet har dubbelsäng, en mindre balkong med utsikt över staden och havet, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox samt badrum med dusch.

Rummet Venere med balkong och utsikt

Rummet har dubbelsäng, en mindre balkong med utsikt över staden och havet, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox samt badrum med jacuzzi och dusch. Finns möjlighet för en extra säng.

Rummet Diana med terrass och utsikt

Rummet har dubbelsäng, en möblerad terrass med bord, stolar och solstolar samt utsikt över staden och havet, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox samt badrum med jacuzzi och dusch. Finns möjlighet för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map