Semesterbostad i Positano på Amalfikusten

Terrazza Pasitea

 
Terrazza Pasitea är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pasitea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Pasitea är en privat lägenhet som ligger i semesterkomplexet Parco dei Fiori i höjddragen ovanför Positano.

Vid ingången till semesterkomplexet finns det en restaurang och busshållplatsen varifrån bussar kör till och från staden var 45:e minut. Vid huvudvägen ca. 500 meter härifrån finns det en SITA busshållplats där man kan ta bussen till Amalfi och Sorrento. Det är enkelt att komma hit med bil då det finns parkeringsplats (kan bokas och betalas på plats) samt en gemensam pool med 180 graders utsikt över staden och havet på Parco dei Fiori.

Läs mer om Terrazza Pasitea

Semesterkomplexet är byggt på olika nivåer som är förbundet med varandra via trappor och stigar som går mellan medelhavsplanter och palmer. Ifall man har lust är det möjligt att gå ner till stranden och staden via en liten klippstig (trappor). För att ta sig hem är det en god idé att ta den offentliga bussen då stigen är ganska brant.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är på ca. 65 m² och kan ta upp till 3 personer. Den består av uppehållsrum med kokvrå och matbord samt bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, två badrum med toalett och dusch samt en terrass på ca. 10 m² med bord och stolar varifrån man har utsikt över havet. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV, radio, diskmaskin och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map