Hotell i Positano på Amalfikusten

Positano Art Hotel Pasitea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Positano Art Hotel Pasitea ligger endast ca 10 minuters promenad från stranden och ännu kortare från centrum av Positano. Och här ska vi nog skynda oss att tillägga att om du väljer att bo i Positano är det viktigt att du klarar av att gå mycket eftersom staden är byggd direkt på klippan och vägen som går igenom staden är förbunden med många branta trappor. I gengäld kan du också fira din semester i en av de mest pittoreska städer i hela Italien, och njuta av den sköna atmosfären i de mysiga gränderna medans du fönstershoppar i någon av de små butikerna.

En stad med många trappor

På stranden kan du njuta av livet i en av solsängarna under skuggan av ett parasoll eller ta färgan till Capri eller Amalfi. Från Positano Art Hotel Pasitea har du också endast få minuters promenad (via trappor) till den närmsta busshållplatsen, varifrån du kan komma vidare till bl- a Sorrento och Amalfi. Bortsett från den enda vägen som går i genom staden är själva centrum endast tillgängligt för fotgängare. Positano som ursprungligen var en liten slumrande fiskeby är i dag en av de mest fashionabla semestervalen i Italien och därför är det ganska livligt i centrum under högsommaren.

Det finns många utflyktsmöjligheter

Positano har ett bra utgångsläge för att göra trevliga utflykter i området. Du kan antingen hyra en scooter, en bil eller hänga med på en organiserad tur alternativt ta dig fram med de offentliga transportmedlen. Från Positano är det lätt att komma till bl. a Sorrento, Pompeji, Neapel, Amalfi och den vackra ön Capri. Om du hör till de aktiva, kan du ta en vandringstur i bergen ovan staden. Här kan vi rekommendera den berömda vandringsleden "Gudarnas stig" som är ett absolut måste om du värdesätter storslagen natur och oförglömliga utsikter.

Ett bra och komfortabelt hotell

Som de flesta övriga hotell i Positano har du även från Positano Art Hotel Pasitea en fantastisk utsikt. Du kan enkelt ägna en hel dag åt en bra bok medans du njuter av den goda servicen och du har en bar som kan förse dig med din favoritdrink och andra förfriskningar. Det är helt upp till dig om du vill gå på upptäcktsfärd eller om du vill bara göra ingenting eller ta en runda ner på stranden.

Hotellet är samtidigt lite annorlunda än de övriga på Amalfikusten för detta är nämligen ett konst-hotell och i lobbyn kan du beundra de många moderna konstverken, framställda av italienska och /eller internationella konstnärer. Hotellet har generellt en bra service och det finns gratis Wi-Fi överallt. Om du kommer med bil till Positano ska du vara uppmärksammad om att det kan vara svårt att hitta en parkeringsplats. Hotellet har dock avtal med en närliggande parkeringsplats där du kan parkera mot avgift, på ca €20 per dag. Den väg som går igenom staden går strax utanför hotellet så det kan förekomma lite trafikväsen under dagtimmarna.

Läs mer om Positano Art Hotel Pasitea

Rymliga och ljusa rum

Positano Art Hotel Pasitea har i allt 30 rum, i olika kategorier och alla har en mindre eller större balkong eller terrass. Alla rum har som minimum aircondition, Satellit-TV, Wi-Fi, minbar, saftybox och badrum med toalett, dusch och hårfæn. Några rum har även ett spabadkar.

Läs om rummen på Positano Art Hotel Pasitea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map