Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Villa Franca

 
Hotel Villa Franca är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Franca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Positano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Franca är utan tvekan ett av de finaste 5-stjärniga hotellen i Positano. Stämningen är internationell och betjäningen är vänlig och professionell. Inredningen är klassisk och interiören avspeglar naturens färger.

Den perfekta placeringen

Hotellet ligger ut till den lilla väg som slingrar sig ned genom Positano stad men då hotellet ligger under vägen, blir man inte störd av trafiklarm. Genomfartstrafiken blir dirigerad runt byn och det är enbart privatbilar, samt den lilla lokala servicebussen, som kör förbi. Kommer man i bil kan man parkera i ett närliggande parkeringshus mot betalning.

Läs mer om Hotel Villa Franca

Allt du kräver och lite till

Hotellet har en liten reception, hiss, internetpoint, bar och uppehållsrum med panoramautsikt över staden, havet och de små öarna Li Galli. Om man inte får tillräckligt med motion med att gå upp och ner längs branta gator finns här även ett wellness center med turkiskt bad, fitness och möjlighet för massage och olika behandlingar (mot betalning). Med andra ord, hotellet har allt du kan tänkas kräva och lite till.

Takterrass med pool

På taket hittar man hotellets pool med 360 graders panoramautsikt samt en liten snackbar (från kl.13.30 - 16.00). Här finns parasoller, solstolar samt bord och stolar och detta är en trevlig plats att spendera en "ledig dag". Har man lust till ett dopp i havet kan man använda någon av stadens två fina stränder. Hotellet erbjuder gratis minibussservice till och från centrum så man slipper för turen upp och ner och denna kan givetvis användas i förbindelse med shopping i byns många spännande butiker.

Praktfulla rum med utsikt

Rummen är inte stora med de är praktfullt inredda - alla i samma stil - och alla har en större eller mindre balkong eller terrass. Här finns telefon, satellit TV, aircondition, minbar, säkerhetsbox samt badrum med dusch eller badkar. Det är i allt 37 rum fördelade i huvudbyggnaden samt i ett litet annex som ligger få meter från hotellet. Rummen i annexet är inredda i samma stil men de är dock generellt lite större än rummen i huvudbyggnaden.

Läs om rummen på Hotel Villa Franca

Dölj texten
 
 
search map