Omdömen från Hotel Savoia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Savoia

Läs personliga omdömen av Hotel Savoia som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Savoia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anna med familj från Sverige bodde på Hotel Savoia i Positano från den 14. till den 16. juli 2012.

Resan gick mycket smidigt och bra – alla bokningar fungerade perfekt. Otroligt vacker kust och vatten – en fin resa. Positano var fantastiskt och kombinationen men San Marco först och Positano sedan var mycket bra. Hotel Savoia i Positano var som ett 4 stjärnigt hotell fast bara tre stjärnor – jättebra och vackert och oerhört bra personal.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Christer och fru från Täby i Sverige bodde på Hotel Savoia i Positano fr?n den 27. till den 30. april 2012.

Vi hade en underbar o mycket lyckad resa till Capri, Amalfikusten o POSITANO. Positano var nåt väldigt speciellt, det var därför vi ville bo där. Det var en fantastisk ”by” som vi varmt kan rekommendera. Vi förstod att det var viktigt att boka ett hotell som låg smart till när man anlände o för att nå bussar o för att komma till strandområdet där affärer, restauranger o övr finns.

Hotel Savoia uppfyllde allt, att det låg bra till visste vi redan när vi bokade, men det var också ett jättebra hotell!! Vänligt bemötande, bra frukost rent och prydligt. Vi är o var mycket nöjda. Vi upplever också in-italia som väldigt personliga, bara som hur ni skickar det här mailet, det förefaller inte vara nåt standardformulär! Efter bokningen, fick vi påminnelse om delinbetalningarna, fick ett mail strax innan vi skulle åka med en massa nyttig info.

Jag har redan rekommenderat er sait till en massa vänner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Hans och fru från Ekerö i Sverige bodde på Hotel Savoia i Positano från den 4. till den 5. juni 2010. Innan dess hade de bott på Hotel Villa Ranieri i Napoli samt Hotel Regina Cristina på Capri.

Jämfört med Sorrento och Capri är Positano en lugnare stad, som är mycket svårnavigerad - även till fots! På kvällar samlas alla på restaurangerna nere mot stranden. Hotel Savoia ligger nära det mesta och har grandiost spatiösa rum som ger den rätta känslan. Tack Marcus för stort tålamod och lång inplanering av en resa som blev både detaljplanerad och lyckad in i minsta detalj! Vi var mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map